Теглене адаптер с 13 штекерным контакт на 7-пинов конектор 12N + 12S, Адаптер за преобразуване на електрически теглич за ремарке-на микробуса

  • 25.64лв.
  • 40.06лв.
Изберете размер

[Европейски стандарт] Малка вилица за ремарке, просто се свързва към 13-полюсной вилката на европейския стандарт, а от другата страна се свързва към 7-контакт вилката на повечето автофургонов / ремаркета. Моля, обърнете внимание: Черен - това е обичайната версия, предназначена за система на ЕС (стандарт).

[13 pin-7pin] 1x адаптер за теглич с 13-пинов конектор - 12N и 12S с 7-пинов конектор.Конвертиране на 13 контакти в 7 контакти за свързване на превозното средство и на ремаркето / автоприцепа и захранване на ремарке / автоприцеп за всички важни показатели, сигналната лампа и хладилник.Осигурете съвместимост на електрическото оборудване на автомобила и автоприцепа / ремарке при теглене.

[Двоен 7-за контакт на електрозахранване] 7-за контакт на електрозахранване 12N предоставя официално осветление, включително спирачни, индикаторные и фарове за мъгла. 7-за контакт на електрозахранване 12S осигурява допълнително осветление, например фарове за заден ход, вътрешно осветление и уреди.Конектор N + S осигурява правилното свързване и опростява въвеждане в експлоатация на целия си електротехници.

[Лекота на инсталиране на] Конструкция Plug and play, без кабел се използва за лесно свързване на фаровете на автомобила до прицепу.Дизайнът е "plug-и-play", щепселът е включен в контакта, скручивается и се определя, няма нужда да се променя някакъв кабел.Изолирани кабели от екологично чист PVC, водоустойчиви характеристики.

[Сигурност] Клапан с определящи пружини защитава връзка, когато продуктът не се използва, и е фиксирана на 7-полюсной вилката при използване.Той също е снабден с допълнителна защита, която осигурява закрепване на ремаркето към адаптер.Изработен е от висококачествен материал с матово покритие, която осигурява уникален дизайн и деликатни усещания.

Материал: PVC

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

1 * Теглене адаптер

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви