Комплект за Ukulele Създайте Своя Собствена Детска Играчка-Ukulele Ръчно изработени, Комплект За Монтаж на Китара, Музикална Играчка за Ukulele, за Създаване на собствен проект САМ

  • 18.36лв.
  • 26.23лв.
Изберете размер

Създайте своя собствена дървена хавайска китара с помощта на нашия набор.Умерена плътност осигурява качествен звук.Насладете се на чара на музика по всяко време и на всяко място.Идеален за показване на вашия дом или офис.

Спецификация:

Име: Набор за ukulele със собствените си ръце

Материал на продукта: дърво

Тегло на продукта: 200 грама

Размер на продукта: около 29x9x4 см/11.42x3.54x1.57 см

Опаковъчен лист:

1 комплект хавайска китара "Направи си сам"

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Вижте повече детайли за продукта

1. Съберете себе си: опитайте удовлетворение от създаването на собствената си дървена хавайска китара с помощта на нашия комплект "Направи си сам".Комплектът включва: отвертка и един шперц, които ще ви доставят огромно удоволствие при самостоятелно сглобяване.

2. Здрав материал: Проста форма на дървен корпус, лесен монтаж и той е удобен за държане в ръка.Комплект за ukulele "Направи си сам" е изработен от дърво, се отличава с удобство на допир, ярки цветове и проста форма.Това е благородна ukulele.

3. Създавайте уникални цветове: Нашият комплект за ukulele със собствените си ръце осигурява разнообразие тембров.Създавайте разнообразни цветове, игра на бутони с различна сила и дължина.Вибрации създават прекрасна музика с умерена натянутостью.

4. Преносим и завладяващ: Този комплект за ukulele със собствените си ръце ще ви позволи да създадете свой собствен инструмент и да се насладите на очарованието на музика по всяко време и на всяко място.Благодарение на подходящ размер 29x9x4 см той е подходящ за възрастни и деца, и лесно да го носите със себе си.Играйте си мелодии на открито.

5. Добавете художествен щрих: Създайте своя собствена хавайска китара с помощта на този комплект "Направи си сам", който включва в себе си всичко необходимо за създаване на изящни ръчно изработени изделия.Доведете художествен завършек на своята музика и поставете своя уникален инструмент в дома или офиса, като красив украса.

  • Подходящ за - Обучение в дома
  • Материал на задната страна на - КЛЕНОВ
  • Произход - Континентален Китай
  • Материал на корпуса - КЛЕНОВ
  • Материал накладки - КЛЕНОВ

Вашият рейтинг

Напишете отзиви