Дистанционно управление, мобилен телефон, безжичен инфрачервен адаптер Smart App Control за TV Box, климатик Type C

  • 10.05лв.
  • 13.58лв.
Изберете размер

Дистанционно управление за мобилен телефон Безжичен инфрачервен адаптер Smart App Control за TV Box Air Conditioner Type C Mobile APP Control - мобилен телефон трябва само да изтеглите приложението, свържете универсално дистанционно управление capsule, и мобилен телефон само за няколко секунди се превръща в интелектуален дистанционно управление, и може лесно да се управлява дистанционно прожектор на телевизионна конзоли-климатици.

Мини и преносим - изчистен и компактен вид, повърхностни канали с ЦПУ гладка и по-приятни на допир; Мини размер удобен за носене.

Щепсела и да играе - напълно отпусната, безшевни процес Type-C, по-гладко свързване и изключване от мрежата, липсата на повреди телефона.

Широка съвместимост - телеприставками, проектори, TV-боксами, климатици, вентилатори, телевизори и други популярни инфрачервени устройства за дома, даден на пазара, може да се управлява с помощта на един бутон.

Нов обновен чип се използва нов чип на петото поколение позволява по-бързо да се свързват без Bluetooth увеличаване на разстоянието за пренос и ъгъл на наклона.

Име на продукта: Универсално дистанционно управление

Разстояние на дистанционното управление: 8-15 м

Интерфейс на продукта: тип C

Ъгъл на старта: 30 градуса

Интензивност: 70-90 Mw/Пс.

Изискан и проста - проста форма, изискана и модерна.Повърхност е гладка и лъскава, която може да бъде вградена в мобилен телефон, и в нея се усеща присъствието на съвременните технологии.

Цвят: черно / лилаво / сребрист

Материал: пластмаса

Размер: 26x11.8x6.4mm

Осъществяване съдържание:

1 * дистанционно управление за мобилен телефон

Само горе на съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Търговска марка - FGHGF
  • Тип безжична комуникация - Bluetooth
  • Подкрепа с висока разделителна способност - Няма
  • Съдържание - Аудио
  • Произход - Континентален Китай
  • Интерфейс - Мълния, USB, 3.5 мм, DP, TYPE-C
  • Стандарт Wi-Fi - Няма

Вашият рейтинг

Напишете отзиви