1 бр. Накрайник за мивка, накрайник за мивка, филтър за източване, защита от запушване, Всплывающая куршум, Защита от миризмата, аксесоари за баня

  • 1.21лв.
  • 2.43лв.
Изберете размер

Характеристики:

* Универсален дизайн: Този накрайник за мивка в банята, предназначени за монтаж на всички стандартни мивки, което я прави универсална за всяка баня.

* Дизайн с отскок нагоре: Благодарение на иновативни проекти с отскок нагоре тази все още мъниче-накрайник позволява лесно отваряне и затваряне на сливное дупка, осигурява ефективен дренаж и предотвратяване на преливане на водата.

* Здрава конструкция: Изработени от висококачествени материали, тази накрайник за мивка която е здрава и трайна, като осигурява продължителна употреба без лесен унищожаване или корозия.

* Ефективен дренаж филтър: Оборудвана сливным плат, тази все още мъниче-все още мъниче ефективно улавя космите, боклуци и други малки частици, като им на запушване за почистване и осигуряване на гладкото протичане на вода.

* Лесна употреба: Лесно, кликнете на промоционалните продукти, за да затворите сливи, и отново щракнете върху него, за да отворите, осигурявайки просто и удобно решение за регулиране на разхода на вода в мивката в банята.

Технически характеристики:

* Име на продукта: Универсален накрайник за мивка в банята

* Материал: пластмасов корпус [пластмасова сърцевина]

* Размер: както е показано на фигура

* Цвят: както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

1x Накрайник за мивка, накрайник за мивка, филтър за източване в мивката

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и осветление.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

  • Материал - Пластмаса
  • Метод за източване на пода - Тип Ароматизация
  • Произход - Континентален Китай
  • Прилагане - Плувен басейн
  • Размер - Others
  • Тип - За източване на водата

Вашият рейтинг

Напишете отзиви