Зарядно устройство за умни часа USB Магнитен кабел за бързо зареждане за Diesel DZT2002 Кабел за зареждане на данни Интелигентна Носимые Аксесоари

  • 7.44лв.
  • 14.87лв.
Изберете размер

Характеристики:

1. Широка съвместимост: Подходящ за дизелови часа DZT2002, DZT2006, DZT2009, DZT2010, DZT2011, DZT2012, DZT2014, DZT2015 (Забележка: Не е съвместим с други модели)

2. Специален дизайн: - Бързо магнитно USB-зарядно устройство с две наперстками, го може добре да се затегне и се зарежда от двете страни.

3. Защита от пренапрежение и претоварване работен ток: Нашето зарядното устройство осигурява бърза и стабилна скорост на зареждане.Произведени са със защита от пренапрежение и претоварване на виновните, те ще си умен часовник от повреди при зареждане.

4. Портативен дизайн: Замяна зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за дома или за пътуване.Тази специално разработена док-станция за зареждане отнема много малко места, така че не е нужно да се свали каишка за часа по време на зареждане.

5. По-дълъг кабел: Да продукт е приложен кабел с дължина 3,3 метра, захранващ кабел на зарядното устройство осигурява по-голямо удобство, може да се чувствате свободни по време на зареждане, лежи на дивана, откидываясь на легло, седнал на задната седалка на автомобила.

Спецификация:

Заглавие: Кабел за зареждане на смарт часа

Нето тегло: около 20 гр

Дължина: около 1 м / 3,3 фута

Опаковъчен лист:

1 * USB кабел за зареждане на смарт часа

  • Търговска марка - Луксозният
  • Тип - Екран
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви