Лека Мъгла Супер Ярък Мащабируем Налобный Фенер 1800Lm XML-T6 LED Налобный Фенера Водоустойчив Регулируема Налобный Фенер

  • 43.66лв.
  • 85.59лв.
Изберете размер

[Супер ярък и дълготраен] Акумулаторна налобный фенер е снабден с подобрени led чип P70, който осигурява обхват до 250 метра, а акумулаторна налобный фенер може да се използва непрекъснато в продължение на дълго време.

[5 режима на осветление и функция мащабиране] Led фар с 5 режима: висок, среден, нисък, стробоскоп, SOS (просто трябва да натиснете бутона за включване и изключване).Освен това, функцията за мащабиране и е персонализиран според вашите условия и нужди чрез завъртане на фарове, увеличаване / намаляване на мащаба при работа на близко разстояние или на голямо разстояние.

[Зареждане чрез USB и регулиране на 90 °] Работна размерът на фара има един порт за зареждане чрез USB и един порт o чрез USB, така че вие можете да я използвате като захранване.Благодарение на световому индикаторът на захранване за лесно зареждане, в случай на нужда от поставка за led осветление може да се регулира нагоре и надолу на 90 градуса и се сменят на всеки желания от вас посока.

[IPX6 Водоустойчив и е широко използван] Фар е изработена от висококачествена алуминиева сплав.IPX6 водоустойчив, подходящ за къмпинг, разходки, скално катерене, риболов, нощен лов, разходки с кучето и други дейности на открито.

Материал: алуминиева сплав + ABS

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

1 х акумулаторна налобный фенер

1 х USB кабел за зареждане

4 х скоби за каска

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Сертифициране - Няма
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви