1 Комплект Carplay Android Auto 7-инчов радио сензорен екран Автомобилен Мултимедиен плеър-Рефлексен връзка Bluetooth, AUX Камера

  • 79.49лв.
  • 105.99лв.
Изберете размер

[Carplay и Android Auto] Тази автомобилна стерео система с двоен din, съвместимо с функциите на CarPlay и Android Auto, след свързване на USB може да получи достъп до функциите на вашия телефон, например музика, карта на GPS-навигация, обаждания, съобщения и т.н.

[Mirror линк за Android / IOS] - Рефлексен връзка чрез USB-линия на телефон може да се синхронизира с борда на екран.Благодарение на огледално-рефлексен връзка автомобилна стерео уредба ще се покаже съдържанието на екрана на вашия мобилен телефон е в синхрон.Включете навигационното приложение на телефона си, можете да използвате функцията за навигация в кола по време на шофиране. (с поддръжка на Android версия 10.1 и по-долу, iOS версия и 13.4 по-долу)

[Камера за задно виждане] Автомобилна стерео система с камера за обратно виждане на 7-инчов сензорен екрана автоматично се показва обратното изображение при включване на предаване на заден ход.

[Bluetooth 5.1 и подобряване на качеството на слушане] Отговаряйте на важни телефонни разговори, не се засягат от пътя, с помощта на нашата двойна автомобилни стерео системи, която е оборудван с Bluetooth хендсфри, което позволява лесно да свържете с вашия смартфон!

[Автомагнитола с пълен сензорен екран] 7-инчов капацитивен сензорен екран с двоен din размер на 7,01 x 4,05 инча (178x103 мм) е подходящ за повечето автомобили с двойно арматурното панел din, но най-вече ще ви е необходимо закупуване на допълнителен колан проводници и комплект за арматурното табло, за да инсталирате.

Система: Valentin

Размер: 7.0 инча

Напрежение: 12

Bluetooth: 5.1

Резолюция на дисплея: 800 * 480

Изходна мощност: 4 * 60 W

USB Интерфейс: USB2.0

Обхват радио: FM 87,5-108,0 Mhz (Европа)

Работна температура: -10 ℃ ~ 60 ℃

Парола за фабрична настройка: 113266

Аудио Формат: MP3/WMA/ AAC / APE / OGG /M4A / RA / WAV

Видео Формат: H263/H264/H265/DIVX HD (720P 1080I 1080P)AVI/FLV/MKV/RMVB/ MPEG/WMV9/VC/ASF/TS/КВ.

Езици: английски/китайски/френски/немски/италиански/Японски/португалски/руски/испански

Цвят: черен

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

1 х автомобилна стерео уредба

1 x захранващ Кабел

1 х аудио кабел

1 x 12LED камера

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Din - Един Вести
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви