Maple ФГ-05A Насочена Панелна Антена 5.8 G FPV Антена с Висок Коефициент на Усилване на 14dBi 5-6 Ghz Вертикална Поляризация на SMA за Състезания Дрона

  • 49.42лв.
  • 70.61лв.
Изберете размер

Дали ще е в състояние да лети по-нататък, след използване на антената Maple Leaf в същата конфигурация?

Плоска антена Maple Leaf може да увеличи обхвата на полет, но за този на антената трябва да бъде насочена към самолета.

Какви сценарии са по-подходящи за антена Maple Leaf?

Тя е подходяща за плаване преходи като преминаването на ниска височина и преодоляване на разстоянието.При действителното използване на подходящо регулиране на ъгъла на наклона на плоска антена, да, когато летят ниско антена е била перпендикулярна на земята, а предавателната антена се въртеше надясно с кръгова поляризация за по-добър ефект.

Какво е това ситуация, когато при прехвърляне на изображението липсва изображение?

Проверете правилно ли е свързан или изключен сигнален кабел, свързан към камерата и предаването на картата и проверете кабел за връзка между предаването карта и дистанционно управление на полета, ако има дистанционно за управление на полета или екранното меню.

Трябва ли да свържете хранене на подателя отделно устройство или може да се използва общ батерията?Ако използвате споделен батерия, стойността на ИСС трябва да се увеличи?

Това зависи главно от това съвпада ли напрежение горивна карта за пренос и захранване на самолета, ако те съвпадат, можете да правите слънчеви очила с акумулаторни батерии на самолета, освен ако те не съвпадат, трябва да се сервира храна отделно или добавяне на модул за повишаване на напрежението.

Какъв тип трансфер на данни може да достигне около 10 км?

Предаване на разстояние на много карти може да достигне до 10 км, като ts832, Panda 5804v31w, Omway 2w small blue box, като до тях се стига лесно.Но има редица фактори, които водят до смущения в сигнала на предаване на карти, значително намаляване на разстоянието за пренос на картата.

1. оформлението на въздухоплавателното, въздухоплавателното при инсталиране на карти трябва да бъде далеч от друго електронно оборудване, особено когато електрически ESC и батерия тези три електронни устройства на картата създават много големи смущения.Освен това, той също трябва да бъде далеч от gps и система за управление на полета, картата ще се отрази на търсенето на звездите gps.

2, избор на условия на полет, се старайте по-малко да избират около радиосъоръжения, местността е висока безпроблемно място за полет.

3, инсталация за настаняване антена, антена предаване на карти трябва да бъде поставен вертикално.

4, използването на плоски във антена за определяне на ориентацията на самолета, насочена антена с плосък във антена, използването на необходимостта от изравняване на самолета, доколкото това е възможно, след отклонения извън покритие карти плоска във антена скоро ще загубят предаване на сигнала, ефектът не е толкова добър, тъй като при използването на ненасочена антена.Тези фактори са от основно значение за това дали прехвърлянето карта се предава на големи разстояния.

Е ли прехвърляне на карти от broadcast тип на предаване на сигнала?

Да, по този начин, и двата приемника могат да приемат сигнал с една и съща карти едновременно.

Какви са конкретните роли интерфейси SA, VID, GND, DCIN, AUD, в предаването на карти?

CURR / CRT: мониторинг на ток

VCC / +: въвеждане на положително напрежение на батерията

GND / G: входно напрежение отрицателна батерии

VID / S /: прехвърляне на изображения на сигналната линия

Светодиод:Лампа с сигналната линия

SBUS / PPM / DSM: интерфейс на сигнала на приемника за различни протоколи за пренос на

  • Коефициент на усилване (db) - 14dBi
  • Търговска марка - NoEnName_Null
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви