Майката на Детето Стикери За Стена за Детска Стая Цветни Етикети За Коса Декор на Детска Стая Подвижни Винил Стенописи Хол C45

  • 43.16лв.
Изберете размер

Стикери за стена на майката и детето, за детската стая, цветни етикети за коса, интериор на детската стая, подвижни винил и стенни пана за хол

Нашите етикети представляват точните стикери изрязани печат, с ефект на залепване, като при ръчно рисувани.

Напълно выдолбленная, без най-фон, без избледняване, без увреждане на повърхността.

Изискана, елегантна силни, здрави, приятни на вид!!!

Vinyl стикер на стената - един от най-лесните за декорации за дома, което може да се направи за няколко минути!Много е лесно да се установи, за същия този стикер за стена могат да се свалят толкова лесно, като тя е била прилага, без да се уврежда стените.Това самозалепващи стикер, която също може лесно да се прилага в огледала, прозорци, врати или всяка гладка повърхност!И така, запознайте се с нашите дизайнами и изберете своя фаворит!!!

За нашите продукти и услуги:

Нашите стикери са изработени от висококачествен винил, самозалепващи.Те точно издълбани, на самия фон не, фон служи това, че можете да ги инсталирате.Те са много по-красиви благодарение на деликатни вкус.Нашите стикери може да се снима, но не може да се използва повторно.Има и много ръчен труд, нашата строга система за контрол на качеството направи такива етикети са ръчно изработени в много добро състояние.

Тези етикети са изработени предимно ръчно, нашият строг контрол на качеството прави такива етикети са ръчно изработени в много добро състояние и по-конкурентоспособни, отколкото при други продавачи.Ние доставяме етикети не са евтини, но ние винаги предлагаме етикети с високо качество и много по-добра опаковка за транспортиране със защита от повреди.

Нашите стикери може да се прилага на почти всяка по-прозрачна, гладка повърхност, не съдържащи прах и масла.Популярно се използва като украса на стената, вратата, прозореца, колата и т.н. За да ги инсталирате на тези повърхности се използва преносим филм.Я много лесно да се създаде, без да се повреди.Друго предимство е, че след премахване на повърхността не остава петна на повърхността не се повреждат.

Повечето етикети идват цельными, размер на дисплея и запазена размер са еднакви, те могат да ви спести време и енергия при инсталиране.Някои етикети с размер, по-23,5 инча (60 см) ще бъдат доставени в размер на 2-3 парчета, тъй като размера на най-дългата опаковката е ограничен на 60 виж Им също е лесно да се установи.Има няколко стикери, размер на дисплея се различава от размера на изделия, така и различни детайли трябва да се реже и се придържа в правилната позиция, за да възстановите първоначалния ефект на дисплея.Допуска разликата в размер на персонализирани етикети, ние си запазваме правото размер на една страна, размерът на друга страна ще се регулира автоматично, в съответствие с поддържането на съотношение на изображението.

Поради монитора може да се наблюдава малка разлика в цвета, окончателният цвят съответства на действителните цвят на продукта.Допуска се малка разлика в цвета на стоки и на изображения.

Нашите стикери са приети на потребителски размер, цвят, текст, името, място, а също така и вашия собствен дизайн.Силно се препоръчва като украса, декор на стените, идеи за подаръци.

След продажбата на предоставената гаранция подмяна или връщане на парите в рамките на 180 дни. 100% безгрижно правят покупки от нас: магазин за дома Cunma.

Купувайте едни и същи или различни продукти в нашия магазин.

  • Тип етикети - стикер точно, намаляване на
  • Класификация - На Хладилник, За плочки, За стена, Етикети за тоалетна, Стикери за мебели, Етикети към лентата с прекъсвач, Етикети към пода, Стикери за прозорците
  • Материал - PVC, Винил
  • Номер на модела - C45
  • Търговска марка - CUNMA
  • Модел - Стикер за стена под формата на самолет
  • Стил - Модерен стил
  • Тема - Модел
  • Спецификация - Single-piece Package
  • Сценарий - Стена
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви