Тампон стоп-сигнал на автомобила Devil \'s Eye ® Auto Автомобили етикет на райета, лепенки за фарове, автомобилни аксесоари, Директен доставка

  • 10.69лв.
  • 16.46лв.
Изберете размер

Какво ви дава панел стоп-сигнал на автомобила Devil ' s Eye?

Очите на дявола помага за предотвратяване на други, така че те се държат от вас далеч, когато включите стоп-сигнали.Можете да лесно да се движите в потока от коли и да се осигури на себе си и на своя автомобил пълно чувство на сигурност.

Позата при спиране трябва да бъде красива, да се обърне внимание на дявола на своите стоп-сигнали и выделяйтесь от морето движение.Почувствайте мненията на други хора при себе си зад гърба си и проявете своята индивидуалност.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

[По-ярка стоп-сигнал]

Позата при спиране трябва да бъде красива, да се обърне внимание на дявола на своите стоп-сигнали и выделяйтесь от морето движение.Почувствайте мненията на други хора при себе си зад гърба си и проявете своята индивидуалност.

[По-безопасно шофиране]

Зажгите стоп-сигнали, и "Очите на дявола" ще помогне да предупреди другите за необходимостта да спазват дистанция.Това ще ви позволи лесно да се движите в потока от коли, ще осигури на вас и вашия автомобил пълно чувство на сигурност.

[3D Резба]

Използването сгъсти акрилна плоча, на която са издълбани 3D кухи модели и думи, траен и издръжлив.Линия осветление проникнат от задълбочаване, гледайки отвън, те образуват светещи думи и мотиви, ефекта е много индивидуално.

[Безразрушителен монтаж]

Тампон стоп-сигнал, който може да се монтира на всякакви модели автомобили, както и за да можете да отрежете я така, че тя отишла на вашия автомобил е правилно.Не се изисква връзка, на безразрушителен монтаж.

[Лесен за инсталация]

Проста ръчно инсталиране на собствените си ръце, просто го поставете между предното стъкло и стоп-сигнали и съхранявайте в центъра.Никакъв конфликт с оригиналната кола няма.Той е седнал и подчертава красотата на вашия автомобил.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Материал: Акрил

Подходящ за: Всички модели автомобили

Модел: Окото на дявола

Тегло: 40 грама

Пакетът включва: 1x Панел Стоп-сигнал на автомобила Devil ' s Eye

ЗАБЕЛЕЖКА

Поради измервания, направени на ръка, моля, оставяйте малки отклонения в измерения.

Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

Тагове: стикер за окото автомобилен фенер, стикери за автомобил стоп-сигнали, етикети за окото фарове, стикер на lubomir спирачка, тампон на стоп-сигнал на автомобила "Очите на дявола"

  • Материал - PVC
  • Тип - Стъклени филм
  • Функция - Декоративен
  • Номер на модела - тампон на стоп-сигнал на автомобила "Очите на дявола"
  • Произход - Континентален Китай
  • Характеристика - Самоклеящийся
  • Обработка на повърхността - Оцветяване

Вашият рейтинг

Напишете отзиви