3шт Дискова Трион HSS Режещо Острие на Ротационен Инструмент за Рязане Диск За Рязане на Дървен материал Външен Диаметър на 54,8 Mm / 2,15 инча Лесна употреба

  • 11.83лв.
  • 15.77лв.
Изберете размер

Надеждни материали: Тези циркуляри са изработени от висококачествени метали, които се различават по сила и издръжливост; остри назъбени туристи осигуряват бърза и плавна ряз.

Разнообразие от приложения: Три остриета са проектирани за рязане на различни по предназначение.Черно може да се режат меки метали като алуминий и мед.Жълто се използва за дърво, а сребърен - за керамика и плочки.

Продукт: максимална скорост от 7000 об / мин. Подходяща за много триони.

Предназначение: Черни пильные дискове ви позволяват да се режат меки метали като алуминий, мед, пластмаса, жълти пильные дискове ви позволяват да пререже дървото и сребърни пильные дискове ви позволяват да пререже керамика и плочки.

Широко приложение: пильные та от бързорежеща стомана се използват широко в много бензопильных станове; идеални за настолни везни, ръчни триони, машини за рязане на мрамор и т.н.

Цвят: както е показано на фигура

Материал: метал

Размер: 54,8 мм

Съдържание на опаковката:

3 x пильный диск

1 x изпращане

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Източник на захранване - AC
  • Търговска марка - Xzante
  • Вид триони - Циркуляр
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви