Поставка за понички Дървена поставка за понички с 9 рафтове, Множество стенни поставки за десертно маса, поставка за понички за сватба

  • 18.76лв.
  • 44.65лв.
Изберете размер

Тази висококачествена поставка за понички изработена от дърво и се предлага с девет отделни колчета за удобно окачване на понички.Неговото изграждане няма да ви отнеме много време и усилия, и може да се използва за всеки специален повод, като рождени дни, сватба или детски партита.Това е идеален подарък за семейството, колегите и приятелите, които обичат понички.

Спецификация:

Име: Поставка за понички

Размери на продукта: около 41x30 см / 16.14x11.81 инча

Материал: дърво

Опаковъчен лист:

Поставка за понички * 1

Прочетете повече за продукта

1. Висококачествен материал: Декорирайте презентация понички с помощта на нашата влакчета с фина консистенция и гладки повърхности, изработен от надежден висококачествен дърво и изкусно обработено с изискан внимание към детайла.Следвайте впечатление на своите гости и стилно покажете своите понички с помощта на този елегантен и добавка за вашата трапеза.

2. Просторен и организиран от: Благодарение на девет индивидуални подставкам и просторному дизайн с размер 41 * 30 см, този лесен за производството на щанд за да покажат понички осигурява функционалност и стил.Кажете сбогом на разстройство на масите и поприветствуйте по-организирана атмосфера на всяко събитие.

3. Лесен монтаж: първо поставяне на статив, а след това просто да поставите пръчки.Тези за многократна употреба и подвижни части улесняват снабдяването десерт, а тяхното сглобяване няма да ви отнеме много време и усилия.

4. Подходящо приложение: Тази поставка за демонстрация на понички може да се използва за различни събития, като рождени дни, сватби, детски душата, сватбени душата, юбилейни партита и абитуриентски.Той се използва широко, за да покаже вашите вкусни понички и да направи впечатление на вашите гости.

5. Отличен за подаръци: Тази поставка за понички не е просто чудесно за лична употреба, но също така може да се използва като вежлив подарък за семейството, колегите и приятелите на Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, рождени дни и други празници.

  • Материал - Дърво
  • Стил - Модерен стил
  • Произход - Континентален Китай
  • Интелигентно устройство - no
  • Тема - Любов

Вашият рейтинг

Напишете отзиви