Поставка за растенията Whonline в затворени помещения, Голям Открит Багажник с 6 Нива и 13 Притежателите на саксии, Дървени Подредени Високи рафтове за няколко растения

  • 46.74лв.
  • 108.71лв.
Изберете размер

Описание на продукта

Whonline се стреми да създаде марка на градински инструменти, които отговарят на различните нужди на нашите клиенти.Нашите ефективни инструменти ще ви помогнат по-лесно да се грижи за вашата красива зеленина и ще ви позволи да се насладите на радостта от градинарство.Въпреки че в момента са малки по размер.

Ние ще продължат да се развиват удобни и практични и висококачествени продукти, за да отговарят на вашите нужди и насърчаване на екологично чист и здравословен начин на живот.

Идеалната стойка за растения за демонстрация на вашите цветя и растителност.

Поставянето на растенията в голяма стойка за растения ще ви спести много място и разкрасяване на вашата стая.Това е чудесно бижу както за вътрешно, така и за външна употреба.Тя може да се използва за съхранение на книги и колекции.

Здравото дърво

Поставка за растения, изработена от дървесина от евкалипт и има солидна конструкция, която е много подходящ за настаняване на вашите растения.

Подобрени връзки

Поставка за стайни растения, свързани с използване на съединения на КОРЕМА, които правят рафт за растенията здрави.

600℉ карбонизированная обработка

Всички дървени рейки и рафтове обугливаются при високи температури, така че те не са подложени на въздействието на влагата и лесно се мият.И може да се използва на открито.

Допълнителни Инструменти

В комплекта са включени допълнителни градински инструменти, които ще ви помогнат по-добре да се съберат стойка за растения.

  • Брой хора - 6
  • Търговска марка - XMSJ
  • Материал - Дърво
  • Произход - САЩ (произход)
  • Гост
    - 2023-11-16

    То ми харесва! Точно това, което е търсил. Направих го малко по-горе, и той е добре смесени в моя хол. Съберете си беше доста лесно, аз случайно съм използвал, не един конектор или няколко пъти обръща багажник с главата надолу, но иначе това не отне твърде много време. Ръкавици ми помогна да не се получи заноз. В допълнение, мини-градински инструменти, най-сладък, аз определено ще ги използват. Абсолютно си струва парите си, за малко да купи друга стойка, но аз толкова се радвам, че спря своя избор на тази, тя е здрава, лека, и в него има достатъчно място за моите растения. закупуване на 10/10!

Вашият рейтинг

Напишете отзиви