Защитно фолио за часа 0,2 мм, Калъф за Charge 6 3D qwerty на цял екран ламиниран мека защитно фолио за екрана 3 бр.

  • 5.28лв.
  • 10.57лв.
Изберете размер

Тази защитно фолио за екрана на часовник, специално разработен за вашето устройство.Благодарение на информационните корицата тя осигурява висока яснота на картината, тънка и лесна за кацане.Той е лесен за инсталиране и обещава да защитите екрана от надраскване и удари.

Характеристики:

Материал: PMMA + ДОМАШНИ любимци

Цвят: черен

Списък:

3 x защитни фолиа за екрана часа

Прочетете повече за продукта

1. Подобрена защита: Защитава часовника от ежедневно износване с помощта на нашата защитно фолио за екрана.Меко покритие предпазва от пръстови отпечатъци и петна, както и чувствителност към прикосновениям се запазва без смущения.

2. Удобна засаждане: Тази защитно фолио за екрана часа, създадена специално за смарт гривна Charge6, осигурява цялостна защита благодарение на 3 бр. опаковка, която да гарантира липсата на прах или на мехурчета по време на полагането.Съвместим само с Charge6 (часове в комплекта не са включени).

3. Чувствителност: Подобрете работата с умни с часове с помощта на тази защитно фолио за екран на часовника, който може да се похвали с отлична чувствителност към касаниям.С дебелина само 0,2 мм, тя осигурява ультратонкую и лесна защита, осигурява точна регистрация на всеки допир и щракване.

4. Сверхчеткость: Благодарение на нашата защитно фолио за екрана часа ще можете да възпроизвежда изображение с висока разделителна способност, които запазват качеството, чистотата и яркостта на екрана си час.Пригответе се да се насладите на всеки детайл в режим на сверхчеткости.

5. Лесна за нанасяне: Осигурете лесна и безпроблемна инсталацията за секунди с помощта на технология за защита на екрана нашите часа само с едно докосване.Насладете се на на кристално чисти дисплей, без мехурчета с помощта на това защитно устройство от прах, което осигурява надеждна защита на екрана вашите часа.

  • Търговска марка - viugreum
  • Тип - Екран
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви