Стенен Бояджийски Валяк 8-Инчов Порести Роликовая Четка с Дръжка Гума Бояджийски Ворсовый Валяк за Тавана, Хол, Трапезария, Спалня

  • 15.39лв.
  • 30.80лв.
Изберете размер

Водещи елементи:

1. Лесно нанасяне на замазка: Спестете време и усилия с помощта на нашите бояджийски валяци за стени.Подобно на гъба, четка причинява шпаклевку точно и ефективно, като ви позволява да лесно да се получи гладка и равна на финала всеки път.

2. Дълготрайност на употреба: Постигане на прецизно нанасяне на боята с помощта на бояджийски валяци, произведени от гъба + полипропилен.При тегло от само 90 грама той е лесен за употреба, удобен и е идеален за стени.

3. Удобно управление: Извършване на точна и ефективна боядисване с помощта на нашите бояджийски валяци.Нашата уникална дръжка осигурява максимален захват.Изработен е от полипропилен за издръжливост и лесно почистване, както и осигурява комфортно използване и устойчивост при боядисване на стените.

4. Широко приложение: за Постигане на идеални резултати на всякакви повърхности, било то таван, стена или бетон.Този валяк без усилия нанася по-дебел слой замазка, осигуряване на по-гладка и равна повърхност.

5. Лесно нанасяне на замазка: Нашите маслени бои валяци за боядисване са предназначени за усвояване на значително количество замазка, което ви позволява лесно да насочвате нея и спестяване на време.Лесно се нанася върху гладки и равни повърхности, без да е необходимо нанасяне на няколко слоя.

Описание:

Преобразите своя опит за рисуване с помощта на ролкови четки за рисуване на стени.Изработена от лесен за използване дръжка от полипропилен материал, тези компактни четки са идеални и за тавани.

Спецификация:

1. Материал: спондж + полипропилен

2. Размер на продукта: (приблизително) 26 * 20 * 7 см/10.24*7.87*2.76 инча

3. Тегло: около 90 гр

4. Стил: модел ядро на малко цвете, модел ядро на средно цвете, модел ядро на голямо цвете

Опаковъчен лист:

1 * Валяк за боядисване на стени

  • Произход - Континентален Китай
  • Тип - Четка с кръгла глава
  • Брой парчета - 1 бр.
  • Съдържание на пакета - чанта
  • Прилагане - Комплекти инструменти за рисуване
  • Удобства за самостоятелно приготвяне - Дървообработване
  • Номер на модела - Стенен бояджийски валяк

Вашият рейтинг

Напишете отзиви