Удобни Наклона с Железни Зъбци Градински Гребла За Цветни Лехи Незаменим Инструмент за Засаждане на градината и плевене на Градински инструменти

  • 11.95лв.
  • 23.93лв.
Изберете размер

Характеристики:

OOTDTY

Оценка на трайността на тези железопътни грабель с девет зъби.Надежден инструмент за любителите на градината, които се стремят към ефективна подготовка на почвата и грижи за растенията.

Изработени от устойчив на железен материал, тези гребла, оборудвани с девет зъбите, които ефективно разрыхляют почвата, извадете я и улесняват засаждане и грижи.Изящна изработка изработка осигурява плавно боравене с гребла, защитата на нежните листа любимите си растения.

Тези ергономични на наклона, подходящ както за любителите на градинарството, така и за професионални ландшафтни дизайнери, осигуряват удобно захващане, намаляване на умората на ръцете при обработка на почвата и засаждане.

Независимо от това, дали се използват тези ровя в градините или за паркинги проекти, те с девет зъбци са идеални за подготовка на почвата и грижи за растителността.

Благодарение на здравата конструкция и универсална функционалност, тези железни гребла с девет зъби са незаменим инструмент за всеки градински проект.С лекота добивайтесь красив и здравословен растеж.

Технически характеристики:

Материал: желязо

Цвят: зелен

Размер: приблизително 39x16 см./15.35x6.3 инча

Комплектът включва:

1x градински гребла

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

  • Търговска марка - ANENG, ANENG
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви