Vilaxh е Съвместим с LC3311 LC3313 Съвместим Мастило Касета за Brother Brother MFC-J491DW MFC-J497DW MFC-J690DW MFC-J895DW

  • 15.14лв.
  • 25.22лв.
Изберете размер

Vilaxh е Съвместим с LC3311 LC3313 Съвместим Мастило Касета за Brother Brother MFC-J491DW MFC-J497DW MFC-J690DW MFC-J895DW

Внимание!Моля, уверете се, че вашият оригинален номер патрона-LC3313, преди пускането на поръчката.Ако имате съмнения, моля, свържете се с нас за съвет.Модел: LC3313XL Характеристика: Рециклирани тонер касета Цвят: BK C M Y Обем: Bk-11 мл, C Y M-7 мл Съвместими модели принтери:

За принтер Brother MFC-J491DW MFC-J497DW MFC-J690DW MFC-J895DW

Банков превод 1) Ние приемаме плащания Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна система ескроу. 2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. 3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. 3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси поръчки.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. 4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са предназначени само за ваша информация. 5. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. 6. Ако не получите пратката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето решим да изпратите вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се дават ВИ за връщане или ЗАМЯНА.Няма изключения!Разходите за доставка се заплаща от продавача и купувача на половина. 2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и номер на поръчка. 3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.healthandcare-bg.eu.Или пък можете да изберете замени. 4. Ние приемаме в себе си цялата стойност на доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената. 1. ограничена гаранция на производителя в рамките на 15 дни на дефектни стоки (с изключение на стоки, повредени и / или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца. 2. За дефектни продукти трябва да се докладва и да ги върне в рамките на гаранционния период (и по възможност в оригинална опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да съобщите номера на вашата поръчка.Ние не ремонт и не заменяме стоки с изтекли гаранция.При поръчка в www.healthandcare-bg.eu вие се съгласявате с всички по-горе правила!Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна. Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно е да се реши проблема, ако ние не знаем за тях.

  • Обем - Bk-11ml, PBK C Y M-7ml
  • Произход - Континентален Китай
  • Характеристика - Съвместимост
  • Състоянието на патрона - Пълен
  • мастило - Оцветяване мастило
  • Търговска марка - vilaxh
  • Тип - Мултифункционална кърпа
  • Номер на модела - За Brother LC3313
  • Bulk опаковка - ДА
  • Съвместим Марка - Брат
  • Цвят - Черен, циан, магента, жълт
  • Съвместима модел принтер - За принтер BrotherMFC-J491DW MFC-J497DW MFC-J690DW MFC-J895DW

Вашият рейтинг

Напишете отзиви