Китайски Декор На Фън Шуй Пари Дърво За Богатство, Късмет, Благословия, Чанта, Кош, Маса За Украса На Бонсай, Плавателни Съдове, Декорация На Дома

  • 9.67лв.
  • 19.35лв.
Изберете размер

Основни моменти:

1. Достига благоденствие: подобрете своята аура с помощта на нашия изтънчен на паричния дърво на фън шуй, украсени със златни монети, червен мешочком на късмет и диаманти.Очарователен символ на късмет, привлича богатство.

2. Здрава смола: Това пари дърво на фън шуй, изработени от смола, която е лесна грижа, която е здрава и трайна и продължава да свети при всякакво осветление.

3. Дизайн на ръчно: чрез Комбиниране на фини детайли в дизайна, изработка на ръчно рисувани и ярки цветове, ни Пари дърво Фън шуй символизира просперитет и баланс на петте елемента.

4. Широко приложение: Почувствайте силата на просперитет и добър късмет с този страхотен паричен дърво на фън шуй, изготовленным от ционов.Идеален за декорация приборных панели автомобили и маси в хола.

5. Любим подарък: Това декоративно изделие, произведено от различни материали, символизира баланса и изобилие, които носят просперитет на всяко пространство.Идеален за нова година или друг повод.

Описание:

Тази фигурка-торба за пари, с изискан детайл дизайн е идеален за вас.Статуетка подходяща за използване в автомобили и ще се превърне в чудесен подарък за приятелите си, които ще донесе късмет.Продължавайте да блесне с това прекрасно допълнение към вашия декора.

Спецификация:

1. Име на продукта: Пари дърво, украса за паричния чанта, 2. Тегло: 118 г / 105 г

3. Размер: 5.5x5.5x6 см / 5.5x4.5x7cm

4. Материал: смола

5. Опаковка: пузырчатый пакет + картонена кутия

Опаковъчен лист:

Пари дърво фън шуй x1

Добри съвети:

1. По причини, като например цветната температура на монитора, камера, околната светлина и умения за заснемане на снимки на някои храни може да има малки различия в цвета.Цветът зависи от самия продукт!

2. Възможни са малки различия в размера се дължи на различни измервания ръчно

  • Интелигентно устройство - no
  • Материал - смола
  • Стил - В традиционен китайски стил
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви