Такса за управление апарат хлътва заваряване 99 кутия, комплект за хлътва заваряване със собствените си ръце за заваряване на никел-хидридни 18650 литиеви батерии с дебелина 0,1-0,2 мм

  • 44.99лв.
  • 64.27лв.
Изберете размер

99 Кутия Такса Управление на Апарат Хлътва Заваряване САМ Набор от Точката на Заваряване и за Заваряване на никел-хидридни 18650 Литиеви Батерии с дебелина 0,1-0,2 мм

Тази такса за управление на апарат хлътва заваряване се характеризира с висока изходна мощност, регулируем изходна мощност 99 кутия, по-точно, заварени, подходящ за непрекъсната заварка хиляди точки в никелевом / никелево-пластинчатом лист.С 3-битов цифров функция за показване на кутия в реално време, която не само може да показва текущата предавка, но и да се определи напрежението на батерията.Конструкция с три режима на работа, можете да превключвате между общия режим на хранене, режим на засилена мощност и режим на сверхсильной мощност.

Той поддържа никел листове с дебелина 0,1-0,2 мм, а точката на заваряване се получават по-трайни и красиви.

Характеристики:

1. Процес на заваряване се основава на принципа на силния ток и висока температура, бързо стопяване на част никелевого лист и охлаждане.

2. Високоскоростен однокристальная дизайн, интелигентна програма, показване на напрежението на батерията в режим на реално време и висока видимост на здравината на точката на заваряване.

3. Използва 8шт MOS-тръби, максимален ток е до 2400A, поддържа листове за заваряване на никел с дебелина 0,1-0,2 мм, а точката на заваряване са по-трайни и красиви.

4. Висока инжекция конструкция изходна мощност от 99-степенна скоростна кутия, изходяща мощност се регулира за по-прецизно заваряване и е подходящ за непрекъсната заварка хиляди точки в никелевом лист и никелови плочи.

5. С 3-битов цифров функция за показване на кутия в реално време, която не само може да показва текущата предавка, но също така може да се определи напрежението на батерията и увеличава удоволствието от точката на заваряване.

6. В режим на готовност цифров тръбата ще бъде последователно показване на предаването и питающее напрежение пъти в секунда.Когато на дисплея предаване: d + две цифри, това означава, че той е в режим на показване на прехвърляне; когато на дисплея предаване: три цифри, например 12,6, това означава, че напрежението на източника на захранване е: напрежение 12,6 V.

7. Конструкция от трите режима на работа, можете да превключвате между общия режим на хранене, режим на засилена мощност и режим на сверхсильной мощност.

8. Време на забавяне двухточечной заваряване регулира конструкция, можете да зададете по време на закъснение 0 или 1 с в съответствие с работния изисквания.

9. Това е едновременно устройство хлътва заваряване и волтметър, вграден 12-битова точност ръководят ADC, точността на измерване на напрежение е до 0.01 напрежение, с обхват на изпитване 8-24 В, автоматично показване на напрежение, когато е свързан към източник на захранване.

10. Гъвкава дръжка за спот заваряване, тел 12AWG се състои от няколко живее на висока температура тел с висока устойчивост на усукване и по-чувствителна от работата.

11. Дебела конструкция заваряване прът от чиста мед с игли за спот заваряване от глиноземистой мед, осигуряващи висока пропускателна способност на ток и дълголетие.

12. Процес на студено пресоване позволява да се създават големи области за контакт с връзки от чиста мед за намаляване на вътрешно съпротивление.

Можете да изберете един от следните източници като работния източник на захранване:

1. Оловно-киселинната батерия: электромобильный батерия с капацитет от 2 *20Ач, батерия за стартиране на нов автомобил с капацитет от 36-405Ч.

  • Интелигентно устройство - no
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви