Професионален Медицински Комплект За Корекция На Врастнали Нокти На Краката Коректор Инструмент За Грижа За Ноктите На Краката Си Педикюр Маникюрная Машина За Рязане На Хонорар Възстановяване

  • 1.15лв.
  • 1.76лв.
Изберете размер

Характеристики:

1. Средство за нокти на краката: средство за премахване на врастнали нокти на краката може да се прилага на нокти на краката или дори върху ноктите на ръцете си, тя осигурява отлична грижа за ноктите; Обикновено се използва по 5-20 минути на ден в продължение на 2-4 седмици и вашите проблеми с ноктите, ще изчезнат.

2. Безболезненность употреба: подемник за врастнали нокти на краката действа като пружина, леко повдигане на всяка страна на ноктите на краката, намалява напрежението му върху кожата си, без болка; Просто и ефективно решение за врастнали нокти на краката.

3. Лесен за работа: само с една ръка задръжте лоста в средата на инструмент за ноктите на краката си, от друга страна, закручивайте гайка за закрепване на оборудване за ногтю, това е много лесно за използване.

4. Практичен инструмент: инструменти за нокти на краката преносими и лесни за използване, те ще се погрижат за вашия ногте до най-малкия детайл и поддържане на здравето на ноктите на краката.

5. Материал: изработен е от качествена неръждаема стомана, инструмент за нокти върху пръстите на краката си здрав и издръжлив, може да се прилага за почистване на мъртвата кожа, канали за нокти, дебели и твърди нокти и така нататък.

Спецификация:

100% абсолютно ново качество.

Наименование на продукта: Коректор за врастнали нокти

Материал: неръждаема стомана

Цвят: както е показано на фигура

Размер: 4 см/1,57 инча * 2,5 см/0,98 инча

Количество: 1 комплект

В комплекта са включени:

1 * Коректор за лак за нокти + 1 * средство за набиране на ноктите

Забележка:

1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, простете отклонение в измерването на 1 см/0,39 инча-3 см/1,18 инча поради ръчно измерване.

  • Търговска марка - AACAR
  • Тип - Ортопедични принадлежности
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви