Средната Рамка Bezel За Samsung Galaxy Z Fold 1 2 3 4 5 ГРАМА LCD Дисплей Плоча на Притежателя Скоба Fold4 F936 Замяна

  • 59.54лв.
  • 86.29лв.
Изберете размер

Наш VIP клиент:

1. Моля, събирайте си и обръщайте внимание на нашия магазин

Така че ние ще ви дават купон на всеки месец.

2. Моля, обърнете внимание, че ако не плати на митата по лични причини, ние отказваме да се върне пари.

Според най-новите разпоредби на ЕС, ЕС трябва да плащат реални данъци.

По този начин, защото на всички данъчни въпроси магазина не може да замени плащането на купувачите..Купувачите трябва сами да плащат данъци, благодаря

Повече от 150 евро, моля, посочете номер по ДДС.

3. Препоръчваме ви да изберете: www.healthandcare-bg.eu Standard Shipping

★ Ако искате най-добрата защита, моля, не избирайте ефективна логистика.Вероятността липси на стоки в Economic logistics е 8% -15%, в противен случай това ще доведе до загуба на време.

Изберете: Стандартна доставка www.healthandcare-bg.eu

5 големите предимства:

1. По-бързо и по-стабилна

2. По-икономична доставка

3. Пълна информация може да се проследи

4. Забавянето на пристигането си или повредена пратка, 100% възвръщаемост.

5. Намаляване на времето и разходите за комуникация.

Ако имате нужда от по-бърза доставка, моля свържете се с нас или изберете експрес от себе си, DHL, EMS TNT, UPS, FedEx и така нататък, експресна доставка ще зависи от тарифите.Благодарим ви.

4. Ако ще да си купя повече от една стока в нашия магазин, моля, поставете всички продукти, които искате да купите, в количката и след това начертайте поръчка заедно.Съответно, цената за доставка ще бъде изчислена в съответствие с размера на теглото или обема на всички поставени от вас стоки, а не сумата на всички еднократни плащания.

Титуляр плоча за LCD дисплей със средна рамка за Samsung Galaxy Z Fold 1 2 3 4

Предимство:

1.In цената на пазара PET-фолио, подобна на нашата оригиналния филм на индекса на потребителските цени.Без съмнение, материал на индекса на потребителските цени, много по-добре от ПАТ, ако сте научили за въвеждането на тези два вида материали.Така че все още е най-евтин и весел материал.

2. С изключение на предимствата на материала и цени.В нашата компания има много висши технически експерти, които могат да получат поръчки за поддръжка.Ние предлагаме не само услугите по поддръжка и продажба на консумативи, но и професионални машини, форми и инструменти, които ще задоволят всички нужди в ремонт на телефони.

3. Работейки с нашите машина, форми, средства и консумативи, нашите квалифицирани специалисти могат да извършват ламиниране в рамка и извън рамката, без образуване на мехурчета.Няма нужда да изтриете мехурчета.

4. Имаме изсмуква отработен и перфектни технически процес, който да перфектния ремонт, като се започва с демонтаж и завършва с ламинированием.Ако имате нужда от някакви ремонтни услуги складного на екрана.Нашата компания - интелигентен избор.

Съвместима модел:

За сгъване 1//2/3/4

Пратката включва:

1 бр. средна рамка

Снимка за справка:

При получаване на стоката:

1. Когато получите стоката си по пощата, моля, незабавно проверете го, за да сте сигурни, че той отговаря на описанието в рекламата.

2. Ако нещо не ви устройва, моля, свържете се с нас, за да реши проблема.Това не се случи, тъй като на два пъти сме проверка на всеки детайл, преди да изпратите.Ако сте доволни от продукт, моля, помогнете ни оставят положителен отзив, благодаря ви за подкрепата.

Гаранция:

1. Ако този продукт е повреден при получаване, клиентът има до 7 дни от датата на получаване за споделяне на новия. (купувачът трябва да осигури на всички оригинални стоки невредим в годно за продажба състояние, благодаря).

  • Произход - Континентален Китай
  • Търговска марка - Бинго Котка
  • Име - Титуляр плоча за дисплей за Samsung Galaxy Z Fold 1 2 3 4

Вашият рейтинг

Напишете отзиви