Регулируем тренажор за футболни удари, Симулатор за тренировки с футболна топка за възрастни и деца, Еластичен колан за спорт

  • 4.05лв.
  • 5.80лв.
Изберете размер

Основни моменти:

1. 【Идеален за тренировки сам】: Soccer Kick Trainer - това е новият и подобрен футболен кикър, който е идеален за тренировки в сам, като футбол, волейбол и ръгби.

2. 【Регулируема презрамка】: Симулатор за футболни удара се коригира в съответствие с размера на талията (33 "-39").А нашият треньор за футболни хвърляния може да се разглежда като отлични учебни помагала по футбол за деца и възрастни.

3. 【Широк обхват】: Симулатор за футболно жонглиране ще ви помогне да упражнявате във футбола от главата до петите, за да е лесно за овладяване на умения за удари, ритници, пасов и дриблинга.И може да се използва в различни условия.

4. 【Гъвкаво прилагане на】: Тренировъчен симулатор за футбола подходящ за топки 3, 4 и 5 размери.Той помага за развитието на такива умения като работа с топката, трансфер, докосване и рефлекси.

5. 【Направете няколко упражнения】: Симулатор за управление на футболна топка може да се използва, за да изпълни няколко упражнения, като например прехвърляне, риболов, жонглиране, боравене с топката, на разстояние, и всичко това с един удар.

Описание:

Soccer Kick Trainer - това е новият и подобрен футболен кикър, който е подходящ за индивидуални тренировки, като футбол, волейбол и ръгби, и може да се превърне в чудесен подарък за вашия избор.

Характеристика:

100% чисто нов, високо качество.

Помогнете на футболистите практикуват в пасах, улов, жонглировании, контрола на топката и се хвърли.

Помагайте си подобрят уменията.

Регулируема презрамка с висококачествени катарама, удобни в чорап.

Качествена еластична лента позволява сигурно фиксиране на топката.

Спецификация:

Размер: около 31 * 31 * 45 см/12.2*12.2*17.7 инч (и)

Материал: найлон (еластичен)

Цвят: черен

Опаковъчен лист:

1бр * тренажор за футболни удари

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на снимане продукт се различава по цвят.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

  • Материал - Polyester
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви