1 бр. модул сензор ЕКГ AD8232 за наблюдение на физиологични пулса на сърцето

  • 5.62лв.
Изберете размер

Модул сензор AD8232

Интерфейс за наблюдение на сърдечната честота с един щифт

AD8232 - това е интегриран интерфейс, подходящ за предаване на биологични електрическите сигнали на сърцето

Монитор на сърдечната честота, регулиране.

Приложение за интеграция се използва за ЕКГ и други модули за формиране на биоелектрическият сигнали.Това устройство е предназначено за намаляване на шума, спортни или дистанционни от електроди, разположени в условията на извличане, печалба и филтриране на слаби електрически сигнали.Дизайн позволява цифров преобразувател изключително ниска мощност (ADC) или вградения контролер на микроконтролера лесно улавяне на изходния сигнал.

В AD8232 се използва двухполюсный филтър на високи честоти за премахване на артефакти от движение и капацитет от половината клетки на електрода.Филтър има гъста връзка с измерване усилване, която може да се реализират одноступенчатую филтриране с висок коефициент на усилване и високи честоти, като по този начин спестяване на пространство и разходи.

AD8232 операционния усилвател без ограничения за ползване се използва за създаване на трехполюсного нискочестотен филтър, устраняющего допълнителен шум.Потребителите могат да избират всяка честота на рязане на филтъра в зависимост от нуждите на различни видове приложения.

За подобряване на системата за защита от смущения на линейната честота и на други неблагоприятни характеристики на потискане на синфазного сигнал, вграден усилвател AD8232 се използва за задвижване на дясната страна (RLD), приводимого в действие приложение олово.

AD8232 съдържа функция за по-бързо възстановяване, което позволява да се намали отдавна установившееся явление дългата опашка филтър на високи честоти.Ако на шина усилвател на напрежение се случи промяна на сигнала (например, начин за излизане от ситуацията), AD8232 автоматично ще преминат на по-високо състояние на изключване на филтъра.Тази функция позволява на AD8232 за извършване на бързо възстановяване, така че след като свържете електрода до измерим обекти може да се постигне ефективни измервания в най-кратки срокове.

Гарантират годност в температурен диапазон от 0 ℃ до 70 ℃, номинална работна температура от -40 ℃ до + 85 ℃.

прилагане

Мониторинг на сърдечната честота фитнес и спорт

Преносим ЕКГ

Отдалечен мониторинг на състоянието на здравето

Игрална периферия

Събиране на биологични електрически сигнали

Пин-код, описание имената на пин-код

1 Страна излизане на водача на HP от qualcomm.HP-устройството трябва да бъде свързан към първия от резервоари филтър на високи честоти.

AD8232 управлява контакт, за да се поддържа HPSENSE с референтната напрежение на същото ниво.

На входа е измервателен усилвател 2 + IN. + IN обикновено се свързва с электроду лявото рамо (LA).

3 - В отрицателна входа на измервателния усилвател. - обикновено на входа за свързване към электроду на дясната ръка (RA).

4 Входа за обратна връзка с десния крак RLDFB.RLDFB - изход за обратна връзка верига с десния крак.

5 Изход с десния крак RLD.Задвижваща електрод (обикновено десният крак) трябва да бъде свързан към извод RLD.

Изход 6 превключвател за бързо възстановяване на SW. Заключението трябва да бъде свързан към изхода на втория филтър високите честоти.

7 операционни усилватели + синфазный вход операционен усилвател.

8 изходните буфери подкрепа на напрежение REFOUT.Изходния сигнал на измервателния усилвател отговаря на този потенциал.

  • Търговска марка - NoEnName_Null
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви