Дънна платка за iphone 7 4,7 " дънна Платка Оригиналната Чиста Логическа такса iCloud За iphone 7 С плоча Touch ID / без нея 32g / 128g /256g

  • 126.19лв.
Изберете размер

Дънна платка за iphone 7 4,7 " дънна Платка Original Clean iCloud за iphone 7 Логическа такса с плоча Touch ID 32g/128g/256g/без нея

Добре дошли в нашия магазин!Моля, обърнете внимание на нашите важни съвети :

1. Когато решите да поставите поръчка от нас, моля, прочетете ясно, както е показано по-долу, ако имате някакви съмнения, просто се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.2. Ако искате да публикувате поръчки на едро, моля свържете се с нас и попитайте за цени, ние ще ви предоставим най-добрите цени на едро.

Скъп приятел : 1. Продуктът е оригинален разобранным и бившия втора ръка, всеки един от тях на 100% тествани преди изпращане, след инсталацията можете да създадете нов акаунт, ID, и това ще позволи на вашия мобилен телефон да работи в нормален режим, можете да направите своята поръчка със 100% гаранция.

2. Моля, изберете експресна доставка, ако ви е спешно необходимо, стоката ще ви бъде изпратен безопасно и по-бързо.

3. Ако вие не знаете как да инсталирате такса, моля, обърнете се за помощ към професионалисти, благодаря !

4. Ако не знаете кой модел за вашия мобилен телефон, моля свържете се с нас преди да поръчате, ние ще проверим това и ще потвърдим, за вас, моля, уверете се, че други аксесоари за вашия мобилен телефон е в ред.

Моля, обърнете внимание: тази връзка включва дънна платка с touch id и без touch номер, когато правите поръчка, моля, изберете необходимата ви освен това, за дънната платка, без Touch НОМЕР, когато сте я създали, не можете да използвате идентификация на четец на пръстови отпечатъци и функция на бутона "у Дома", бутон "у Дома" не реагира при натискане, можете да използвате само поддържаща бутона за работа, моля, обърнете внимание на това, благодаря! !!

Показване на продукта:

Плащане и доставка:

Във връзка с това, че данъчната политика на всяка държава е различна, всички вносни такси са отговорност на купувача.Ако пратката не може да бъде транспортирана по причина на купувача (включително отказът да се подпише), купувачът трябва да плати всички допълнителни разходи!

1. Ние приемаме плащания чрез www.healthandcare-bg.eu НАБИРАТЕЛНИ

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след изпращането на поръчката.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключване на промоцията, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

4,100% от всички доставени продукти са тествани преди да изпратите, и ние гарантираме, че всички наши продукти, които ще получите, ще работят нормално.

5. В момента ние извършваме доставка по целия свят. с изключение на APO/FPO с помощта на надеждна трета страна куриерски услуги.

6. Колко време ми е необходимо, за получаване на поръчки.

7. Времето, необходимо за получаване на вашата поръчка зависи от 2 фактора: на избрания от вас начин на доставка и срок на изпълнение на поръчката.Моля, обърнете внимание, че ние правим всичко възможно, за да сте получили поръчката си своевременно.По-долу са ориентировъчни срокове

Начин на доставка:

1) по-Долу са нашите логистични компании-партньори и са ориентировъчни срокове.Пътуване във времето варира в зависимост от това, къде се намирате.

2) Моля, обърнете внимание на това: доставка на DHL не поема адрес на пощенска кутия, така че, моля ви, подробен адрес, възможно най-скоро, освен това, моля, проверете вашата адрес преди изпращане, когато сте избрали експресна доставка, ако адресът ви се намира в отдалечен район, разходите за дистанционно обслужване плаща от купувача, или можете да смените на друг адрес, а не на отдалечен, или обменят чрез доставка на EMS.

  • Цвят - Черно / Бяло / Златист / Розов и Без Touch ID
  • Original Place - Шенжен, провинция Гуандун, Китай (континентален)
  • Търговска марка - YMJ
  • QC - Пълен контрол на качеството тестван
  • Съвместим Марка - Apple iPhone
  • Номер на модела - за Дънната платка iphone 7
  • Актуализация подкрепа - ДА
  • Сензорен ID Функция - С едно докосване ID / без докосване ID
  • Капацитет - 32 GB / 128GB / 256GB
  • Профил ID - Нямате сметка ID
  • Ситуацията с продукта - В наличност
  • Качество - Оригиналната демонтаж
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви