Съвместим за Playstation5 3D Аналогов Контролер с Регулируем Резистором Замяна на Джойстика Отвертка Отворете Инструмента Thumb Stick QXNF

  • 9.09лв.
  • 17.82лв.
Изберете размер

Характеристики:

OOTDTY

Ще Получите максимално удоволствие от играта с помощта на джойстик repair Насладете се на точна на горивото и подобрена отзивчивост за едно вълнуващо приключение игра.

Устройство за ремонт на джойстик, произведено от висококачествен материал abs, осигурява издръжливост и продължителна употреба.Кажете сбогом на изношенными компоненти на стик и се насладете на надеждна работа в продължение на целия срок на служба.

Джойстик за ремонт с джойстик, предназначени за геймърите на всички нива, е универсален аксесоар, подходящ за всеки, който иска да подобри своите настройки.Независимо дали сте обикновен играч или соревнующимся, той ще отговарят на всички любители на игрите.

Вдигнете играта на нови висоти с помощта на джойстик repair, който е идеален както за индивидуална, така и за мултиплейър игри, той осигурява прецизно управление и по-добра отзивчивост, като ви позволява да доминират във всеки игралното сценарий.

функционалността на контролера с помощта на функцията за ремонт джойстик Насладете се на безпроблемна игра и се потопете се в света на любимите си игри.

Технически характеристики:

Материал: ABS

Размер: приблизително.2.2x2.2 см/8.66x8.66 инча

За Playstation5

Комплектът включва:

1 комплект аналогови стика за ремонт

Забележка:

① . Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

② . Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Благодарим ви за разбирането.

  • Съвместима Sony модел - PS5
  • Търговска марка - Открит-умен
  • Съвместим марка / модел - Sony
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви