Протектор за плавници, винт, Антидеформационный удължител за обувки, защита от свличане, Выдолбленная стълбовете за плавници, фиксирана опора за гмуркане

  • 9.16лв.
  • 13.09лв.
Изберете размер

Поддържане на отлична форма на лапа с помощта на опора за плавници Против Гънки.Изработена от белите дробове и дишането материали, тя лесно е деформиран и предотвратява деформация на яката под налягане.Кажете сбогом с смятыми и повредени плавници - тази лесна за използване стойка е идеалното решение.

Име на продукта: Носилка за обувки с плавници за гмуркане

Технически характеристики: двойка

Материал: TPE

Тегло: 85 грама (чифт)

Функция: Инсталирани в подложки за краката, за да се предотврати смятие подложки за краката, причинено от рафтове, а на самоиздръжка подложки могат по-добре да се поддържа форма подложки за краката.

Списък;

Удължител за плавници за гмуркане x1 двойка (2 елемента)

Повече за продукта

1. Високо качество: Нашите растяжители за обувки, изработени от здрав материал, TPE, който осигурява изключителна твърдост.Тя не се поддава на лека деформация, устойчив на абразия и трайни, осигуряващи дълготрайна експлоатация.

2. Удобно съхранение: Съхранявайте обувките са в перфектно състояние с помощта на нашите носилка за обувки.Неговия лесен за съхранение, лека и дишаща конструкция позволява на въздуха и отстранява неприятните миризми.Благодарение на клапа на дизайна той е поставен във вътрешността на обувката.

3. Удобна засаждане: повече не е нужно да се притеснявате и да положи усилия с помощта на примки за дивеч оборудвайте на лапа и ги теглят.Този носилка за обувки лесно се побира вътре плавници и лесен за употреба.

4. За подобряване на характеристиките плавници: Подобрете характеристики плавници с помощта на нашите подрамников за обувки, които предотвратяват разрушаването на плавници по време на почивка.Кажете сбогом с складывающимися плавници и се наслаждавайте на по-силни удари, ритници.

5. Плавници без налягане: Защитете си плавници за гмуркане от напрежение и натиск с помощта на нашите подрамников за обувки.Насладете се на удобни и надеждни засаждане при следващото гмуркане.Задължително условие за всеки любител на гмуркането!

  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви