5 комплекта на затягане на болтовете за брадичката цигулка 4/4, съответните детайла цигулка

  • 26.16лв.
  • 28.43лв.
Изберете размер

5 комплекта винтове за закрепване на брадичката за цигулка 4/4 съответната дизайн

Всички снимки направени от нас самите, и това е добра стрелба.Доставка:

Обикновено ние използваме ePacket доставка от Китай (около 7-21 работни дни) е в САЩ, Великобритания, Канада, Франция, Австралия, Русия.

Въздушна поща чрез икономично пощата на Китай (около 20-45 работни дни) се изпраща по целия свят.

Ние също така можем да използваме EMS, китайска международна стандартна услуга на доставка, за доставка "от врата до врата" (около 7-15 работни дни). По-високи транспортни разходи.Ако трябва, моля, свържете се с нас.Международни купувачите–моля, обърнете внимание: а) Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача. б) Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, до началото на търга /покупки.Свържете се с нас Ако имате нужда от помощ или възникне някакъв проблем, моля, просто ми пишете съобщение.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне и да предложим най-доброто решение.Моля, не отваряйте калъф и не ги оставяйте никакви отрицателни отзиви, преди да изпратите съобщение.

За нас:

Добре дошли, за да видите моят продукт.Аз ви дам най-добрия продукт за вас.Аз съм нов в ибей, и аз ще предоставя на всички свои клиенти най-ниска цена и най-доброто възможно качество.

Вие ще получите бърза изпращане и бърз отговор.Всички стоки, които ще бъдат внимателно проверени и тествани за вас.Уверете се, че сте получили стоката в перфектно състояние.Мога да гарантирам, че много ви хареса моя стока. .

Тагове: Скоба за друго за цигулка

  • Номер на модела - 4/4-3/4
  • Произход - Континентален Китай
  • Търговска марка - Иян
  • Използването на - Използването На Цигулка

Вашият рейтинг

Напишете отзиви