Закачалка за Китара, Кука, Държач За монтиране на Стена, Шкаф С Автоматично Изземване, Нескользящий Висококачествен Скоба за Бас-Китара, Ukulele, Аксесоари за Китара

  • 24.65лв.
  • 49.28лв.
Изберете размер

Закачалка за китара, кука, държач за монтиране на стена, Нескользящая поставка с автоматично изземване, висококачествен скоба за бас-китара, аксесоари за Ukulele

Таблица атрибути на продукта

Име на продукта

Цвят

Материал

Сфера на приложение

Сива китара и аксесоари за електрически китари висококачествен стенен самостоятелно блокиране на китара кука (тип дърво)

Черен + дърво

ABS + клен

Електрическа китара

Модел

Опаковка

нето тегло

Тегло бруто

GT-72 Картонена кутия 226,6 г

274,2 г

Размер на предварително опаковане

Размер на опаковката

Брой

Ширина на кутията

10*17*3.5 см

20,5 * 12 * 5 см

Опаковъчен лист: китара кука * 1; основата * 1; пирони * 6

Продажба на артикул: Гравитационната самоблокирующаяся подвесная корона, след захващане на китара подвесная корона ще бъдат изложени на силата на тежестта, както и слот за защитен ka се обръща на 90 ° навътре; позиция, соприкасающееся с инструмент, напълно защитено от гъба с дебелина EVA; може да се завърта на 45 градуса за защита на

Доставка

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са предназначени само за ваша справка.

5. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не получите поръчката си до изтичането на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Срок за доставка:

Възстановяване

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние НЯМА да ви издадем на ВРЪЩАНЕ или ПОДМЯНА.Няма изключения!

Разходите за доставка се заплаща от продавача и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.healthandcare-bg.eu.Или можете да поръчате подмяна.

4. Ние приемаме в себе си всички разходи по доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената.

Гаранция

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или използвани не по предназначение, след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

2. Дефектните стоки трябва да бъдат твърди и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да съобщите номера на вашата поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ ИЛИ НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С

ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГАРАНЦИЯ.

Вие се съгласявате всички по-горе политика при поръчка в www.healthandcare-bg.eu!

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна.Ние ви молим незабавно да се свържете с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да гарантира вашето удовлетворение.

  • стил 31 - китара лешояд
  • Произход - Континентален Китай
  • стил 35 - барабани
  • стил 30 - Аксесоари за китара
  • стил 32 - Музика
  • стил 34 - музикална клавиатура
  • Номер на модела - аааааааааа
  • стил 33 - Китара
  • стил 29 - Китара

Вашият рейтинг

Напишете отзиви