Автомобилен GPS тракер 4G, със защита от загуба на локатор в реално време, Позиционер с SOS аларма, Дистанционно управление на Мотор Мотор (B)

  • 53.00лв.
  • 67.08лв.
Изберете размер

1. Мрежи LTE и GSM: връзка с излишък на 2G GSM чрез мрежата 4G LTE. C41 може да поддържа 4G мрежа и 2G с по-добра точност, честота и данни оперативна памет, от тракери 2G.

2. Множество сигнали: незабавно тревожност при необичайни събития, като например вибрационна аларма, аларма за спиране на тока, SOS аларма, аларма за ограда и аларма за превишаване на скоростта.

3. Няколко режима на проследяване на: Да се осигури повече режима за проследяване: GPS, Beidou и LBS, местоположение нашите продукти са заредени универсални начини: фиксиран интервал от време (по подразбиране е 10 секунди), определено разстояние (по подразбиране 300 метра) и обрати предварително (по подразбиране е 30 градуса и 2 секунди).

4. Дистанционно изключване на подаването на гориво / енергия: когато вашия мобилен телефон идва авариен сигнал, можете да изпратите команда за изключване на подаването на гориво от приложения или уебсайтове на платформата на сайта.Можете дори да използвате мобилния си телефон, за изпращане на SMS-команди, за да дистанционно да изключите подаването на гориво / на електроенергия в колата.За да се гарантира безопасността на автомобила тракер, могат да посочват за прекратяване на подаването на гориво само при следните условия: GPS се намира на ефективното разстояние и скорост по-малко от 20 км /ч.

5. Исторически път: запазване на запис за проследяване на 6 месеца.

Аларма движението на автомобила, както и вибрационна аларма: Вашият мобилен телефон ще получи сигнал за тревога, когато колата ще се изправят, ще изпревари ремарке или направи остър завой.Когато нашият GPS тракер вибрира няколко пъти, се задейства вибросигнал.Ако след изтичането на 3 минути запалване липсва (ACC изключен), оборудване незабавно изпраща вибросигнал.

Система за географско огради: Можете да инсталирате географски огради от нашите приложения или уеб сайт.Когато колата выедет за географско копие на вашия мобилен телефон ще постъпи сигнал.

Спешни повиквания SOS: В критична ситуация натиснете бутона SOS за 3 секунди за активиране на сигнал SOS.След това устройството ще изпраща SMS-SOS съобщение на предварително определения регион и да набере номер три пъти, докато на повикване, не отговори.Информация за тревожност и ще бъде изпратена на платформа.

Описание:

Тегло на продукта: 49,1 g (включително батерията)

Режим на позициониране: GPS + Beidou + LBS

Точност на позициониране: 3-30 м

Работна температура: от -20 ° C до + 60 ° C

Температура на съхранение: от-20 ° C до + 70 ° C

Капацитет на батерията: 150 mah (с 3.7 В)

Динамичен диапазон на изходния сигнал: -15 ~ 108 стока

Чувствителност на приемане:-107 dbm

тип: B

Цвят: черен

Материал: пластмаса

Размер: 80x39x17 мм

Съдържание на опаковката:

1 х тракер

1 х реле

1 х микрофон

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви