134 бр. магнитни плочи и кръгчета с бр -математически манипулация за предучилищно образование, учебен комплект за начално училище.

  • 27.83лв.
Изберете размер

134 бр. магнитни плочи с бр и кръгове с бр -математически манипулятивы за предучилищна възраст образователни комплект за начално училище

Подкрепа за директни доставки и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

[Само 134 бр. магнитни сегменти]: Включва 12 плочки магнитна фракция на 83 части (1 цяло число, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/7,1/8, 1/9,1/10, 1/12 и 1/16) и 9 обиколки магнитна фракция на 51 парче (1 цяло число, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/8,1/10, 1/12).

[Безопасни и издръжливи материали]: Плочки с магнитни фракции и кръгове с фракции разчитат на силни магнити, че е удобно не само за учебни демонстрации на бели или магнитни класни дъски, но и за самостоятелно обучение на деца.Всяка плочка и магнит заобиколени от пяна EVA, ламинирана повърхност EVA foam с технологии за защита от надраскване, липсата на вредни остри ъгли, лекота на работа и ниско тегло.

[Отлично обучение действие]: Тези цветни магнити представляват ритъм по два различни начина: кръгли и правоъгълни.Това може да помогне на учениците да визуализират процес на обучение за сметка на бразилия.Ярки цветове и контрастиращи цифри правят процеса на обучение по-лесно, забавно и много интуитивен.Отлични инструменти за математически операции, специфични модели - добър начин да се подобри разбирането.

[Направи обучението приятно - лесно да научите ритъм]: Това е идеалното приложение за изучаване в училище или у дома!Математика с бр прави проучване на фракции за начално училище, лесно и увлекателно занимание.Играйте игри с бр и по математика!Подходящ за 2-5 класове.

[Размер на манипулация с фракции]: 12 цели плочки -размерът на всяка 24,1x2 см / 9,5x0,8 инча; 9 магнитни кръгове-диаметър на всеки 8,9 см / 3.5 инча.

Цвят: многоцветен.

Материал: EVA

Съдържание на опаковката:

1 опаковка * EVA под формата на дълги ленти с магнитен демонстратором задачи с резултат

1 опаковка * Дискови учебни помагала по математика за началното училище

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро поръчка/ директна доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля, отбележете с "директни продажби", ние ще се инсталира за него е приоритет.

2. За поръчки на едро/директни доставки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да отговарят на вашите изисквания.

За плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.healthandcare-bg.eu, за да помоля за помощ:

По отношение на пратки

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, посочете пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, преминете митническото оформяне на себе си.

4. Ние осъществяваме като пощенски, така и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

  • Език - Английски
  • Състояние - Ново
  • Възраст - Възраст 8-12 години
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви