Конци PLA, 1 кг, не спутывающаяся Макара от картон Pla, Трайно залепване, Комплект конци за принтер, Макара Pla Аксесоари за принтер

  • 44.85лв.
  • 124.57лв.
Изберете размер

Нашата PLA-конци, произведени от суровини с висока чистота, не съдържащи примеси, което предоставя по-добра гладкост на повърхността и широки възможности за адаптация.Тя не засорит вашия принтер, и при правилно настройване на температурата могат да се използват без никакви проблеми.

Спецификация:

Име на продукта: Конци за 3D печат

Материал: PLA

Температурата на печат: 190 ~ 210 ° C

Температурата на долната плоча: 0 ~ 60 ° C

Основна плоча: базова плоча PEI

Скорост на печат: около 40-50 мм / с (1,57-1,97 инча / с)

Скорост на празен ход: около 50-70 мм / с (1,57-2,76 инча / с)

Плътност: около 1,25 ± 0,05 g / cm3

Разход на топене: 5-7 г / 10 мин (190 ℃ 2,16 кг)

Водопоглъщаемост: 0,5%

Границата на якост при опън: > 60 Mpa

Огъване: > 60 Mpa

Относително удължение при скъсване:> 3,0%

Диаметър: около 0,175 см / 0,07 инча (± 0,02 мм)

Мехурчета: 100%, без мехурчета

Нето тегло: 1 кг (дължина на кабела около 340 м / 13385,83 инча)

Опаковъчен лист:

1 х конци за 3D печат

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания ръчно допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте повече детайли за продукта

1. Здрав конец, с нажежаема жичка: С помощта на нашата нажежаема жичка за 3D-принтер, който осигурява еднакъв диаметър, висока точност и отличен гладка повърхност благодарение на прецизионному контрол на диаметъра, може да се извърши на последователни и точни отпечатъци.

2. Конец от възобновяеми източници: с помощта на конец за 3D-принтер, изберете екологично чист вариант, получен от възобновяеми растителни ресурси.Суровини с висока чистота, не съдържащи примеси, осигурява комфортни сетивни усещания при допълнителна сигурност и защита на околната среда за печат, без чувство на вина.

3. Гладка печат: Тази тема е за 3D-принтер осигурява по-плавно подаване на хартията и печата, без да смятия или запушване.Тя има добра течливост и позволява да се създават висококачествени отпечатъци.

4. Универсален вариант: Насладете се на гъвкавостта на конци спиралите за нашето 3D-принтер с широка цветова гама по избор.Перфектно отговарят на вашите предпочитания и нужди, той осигурява най-високо качество на печат и работи с най-популярните FDM-принтери, представени на пазара.

5. Лесна настройка: Получите най-доброто преживяване за печат, с помощта на нашата лесна за използване на конци за 3D-принтер.Настройте температурата, поставете конеца през отвора за подаване.Вас ви очаква идеалната печат.

  • Търговска марка - tmddotda
  • Тип изделия - Колан
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви