MMI 3G Bluetooth Интерфейс Модул AUX Приемник Кабел Адаптер За Audi VW Стерео Радио Авто Безжичен аудио вход A2DP U0N9

  • 18.36лв.
  • 26.23лв.
Изберете размер

Въведение в производството

1.1 Основни характеристики:

1. Щепсела и да играе: създадена чрез оригинален порт CD-чейнджър, лесно и бързо е да се интегрира с колата.

2. Безжично възпроизвеждане на A2DP: проста гледане на музика с Bluetooth устройства в условие автомобилна стерео.

3. Качеството на звука Hi-fi: да се Свързва към автомобилна стерео чрез теглене на кабели, без шум и без загуба на качеството на звука, като се конкурира с оригиналния звук на cd-диск.

4. Ви позволява лесно да използвате популярната конфигурация на по-развита автомобилна стерео, която е най-добрият избор за безопасно шофиране и слушане на цифрова музика.

1.2 Забележка

1. Не поддържа силна връзка по телефона (HFP): той не поддържа отговор / край на повикване и т.н. С помощта на автомобилни ключове и бутони на волана

2. Не поддържа управление на AVRCP: предишна / следваща песен, пауза / възпроизвеждане, бързо напред / назад с помощта на автомобилни ключове или бутони на волана.

Ръководство за инсталиране

Преди да инсталирате прочетете внимателно това ръководство.

2.1 Подготовка за инсталиране на

1. Това устройство работи на автомобил със система за отрицателно заземяване на постоянен ток с напрежение 12 или 5 Волта.Не го използвайте в друга система напрежение.

2. Този продукт е подходящ само за автомобилни стерео системи OEM или на вторичния пазар с порт CD-чейнджър, и различни решения Bluetooth адаптер бъдат приети в съответствие с различни марки превозни средства или различни автомобилни радиоприемниками.

3. Преди монтаж се уверете, че автомобилна стерео уредба е изключена.В противен случай автомобилна стерео уредба може да бъде повреден.Препоръчва се да я автодилера или в магазина на професионална автомобилна стерео.

4. Обикновено автомобилна стерео трябва да се свали за да се свържете основния конектор комплект за порт CD-чейнджър за радиоприемнике.За някои модели коли комплект може да бъде монтиран в жабката или багажника на колата, където се намира пристанището на външен CD-чейнджър.

5. Моля, прочетете внимателно схемата на свързване на автомобилни стерео системи, преди да инсталирате (обикновено на горната страна на автомобилни стерео системи.Проверете и потвърдете, където са следните портове на задния панел на стерео: порт CD-чейнджър, порт B +/Ub +/12V ACC (при различните автомобилни стерео различни имена, като например: BAT, Bup +, B-U, MEM + 12, КЛ.30) и порт GND.

2.2 Стъпки, за да инсталирате

1. Заглушите колата двигателя и извадете ключа от запалване. Ако в автомагнитоле се използва кода за сигурност, уверете се, че имате код, преди да изключите магнитолу от мрежата.

2. Изключете радио от арматурното табло, за да получите достъп до задния панел, радио, и намерете порт CD-чейнджър на гърба на радио.За повече информация относно демонтирането, моля, обърнете се към ръководството на потребителя на превозното средство или на ръководството на автомагнитоле, или попитайте специалисти разбиване магнитолу.

3. Предварително свържете теглене на кабели до модула за радиото на автомобила.Уверете се, че връзката е изпълнено сигурно.След това закачете впрегне конектор на задния панел на стерео към порта на CD-чейнджър.

4. За някои модели коли свържете червения проводник към пристанището B +/Ub +/12V ACC (различни автомобилни стерео системи имат различни имена, като например: BAT, Bup +, B-U, MEM + 12, КЛ.30) или на друг подходящ източник на захранване ACC или на батерията 5/12 Век Свържете черния проводник към пристанището GND модул за захранване на устройството.

  • Произход - Континентален Китай
  • Материал - Пластмаса

Вашият рейтинг

Напишете отзиви