10шт Fudan F08 RFID Smart Чип Стикер Регулатор на Мрежовата Честота Писател 13,56 Mhz Клонирующий Ксерокс Копие на Иконата 1K Ключ MF ISO14443

  • 2.59лв.
  • 3.98лв.
Изберете размер

Тази RFID-етикет позволява бързо и точно отчита информация от етикета за управление на логистиката, склад и превозни средства.Той е лесен за инсталиране и энергоэффективна, което я прави идеалното решение за вашите нужди за проследяване.

Спецификация:

Модел на чип: Fudan F08

Работна честота: 13,56 Mhz

Материал рамка: PET

Режим на работа: пасивен

Процесът на производство на антени: офорт от алуминий (AL 10um)

Брой операции на четене и запис: > 100 000 пъти

Отговаря на стандартите: ISO /IEC14443-A

Срокът за съхранение на данни: > 10 години

Обем на паметта: 1 хиляди байта

Защита на интегралните схеми от електростатично разреждане (ESD): 2000

Опаковъчен лист:

Стикер с RFID-етикет * 10

Повече за продукта

1. Бързо и точно: с помощта на мощен чип Fudan F08, нашите RFID етикети осигуряват бързо и точно отчитане на информацията от етикета.Техните Высокозащищенный и стабилен характер ги прави надежден избор за всички ваши нужди.

2. Ефективното управление: Тези RFID етикети могат да се прилагат за контрол на достъпа, управление на логистиката, управлението на превозни средства, складово стопанство и други области.Те широко се използват за интелектуална идентифициране, обмен на данни и безжична връзка.

3. Бързо и лесно инсталиране: инсталирайте нашите RFID етикети, без никакви усилия, без професионална помощ за секунди.Просто отлепете защитната хартия и я залепете върху всякаква повърхност.Кажете сбогом със сложни настройки.

4. Да се чете лесно: просто поставете стикер близо до чипа и извличане на информация от етикетите, с помощта на вашето устройство, оборудвано с RFID.Не е необходимо в приложения, работещи на батерии или сложни конфигурации.

5. Икономична консумация на енергия: RFID-етикет има дизайн с ниска консумация на енергия, която е енергийно ефективни и не вреди на батерията дори при продължителна употреба.

  • Възрастова група прилагане на - Възрастен
  • Търговска марка - CHOETECH
  • Тип - Защитни фолиа за екрана
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви