Свещ без мирис Ръчно заливане, Безводни Бездымная свещ с хлопчатобумажным фитилем на 3 стълб, включва в себе си 4 см, 5 см и 6 см, срока на експлоатация на 300 часа горене.

  • 34.05лв.
  • 45.41лв.
Изберете размер

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДЪЛГО ВРЕМЕ на ГОРЕНЕ - комплект от 3 свещи разполага с общо 300 часа горене, независимо дали става дума за спешни случаи или домашен интериор в провинциален стил, интериор камина за дневна или сватбен декор, или искате просто свещи на полюсите ароматизатори за дома, големи свещи на полюсите може да отговори на всички ваши изисквания!

Околната среда-Всяка свещ е без мирис е направена от висококачествен восък на растителна основа и памучни фитилей, всяка свещ във формата на стълб в селски стил кънтри 100% не съдържа палмово масло или животински мазнини, които унищожават хората и планетата.Така че не е нужно да избирате между красота и морал.

ВДЪХНОВЕНА от ПРИРОДАТА - бреза свещ на стълб без мирис внася природата в стаята, осветява пространството и създава атмосфера на умиротворение, просто естествената топлина на чист восък се бутилира за всеки дюйму вашето пространство.

Изключителна изработка: Всяка свещ вылита ръчно и е изрисувана ръчно от майстори-производители.Висококачествен парафиновый восък и памук фитил, всички те са преминали през фабричните тестове на изгаряне, уверете се, че всяка получена от вас свещ е без мирис и не капе

[100% ГАРАНЦИЯ за СЪВПАДЕНИЕ на]- Страхотно качество!

Цвят: както е показано на фигура

Материал: смола

Съдържание на опаковката:

1 комплект х 3 бр безводни бездымная свещ с хлопковым фитилем на колумб

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви