Титуляр led крушка E27 Инфрачервен PIR сензор на човешкото тяло Притежателя лампа 220v с регулируем превключвател Основа лампа с детектор на движение на Трайно

  • 13.18лв.
  • 16.69лв.
Изберете размер

1. Отличаващ се с висока чувствителност, той може да открие промени в инфрачервения спектър на дейност на лицето, така че на превключвателя автоматично се включва натоварването.В рамките на времето за закъснение, ако някой се движи в рамките на ефективен обхват на откриване, превключвателят ще продължи да се включи, докато човек не си отиде.Натоварване автоматично изключване за време, и интелигентна функция за управление предвижда включване на светлината, когато хората идват и изключване на осветлението, когато хората си отиват.

2. Избор покадрового цвят сегментированного ключа на това устройство е 16, 32 и 262 секунди.

3. Времезакъснението се регулира, и желаното време на отлагане и може да се регулира в диапазона на закъснение, по желание.

Технически параметър:

1. Сфера на приложение: енергоспестяващи лампи, led лампи, лампи с нажежаема жичка.

2. Работно напрежение: AC85-250V (50/60 Hz)

3. Ъгъл на индукция на: тънки ъгъл 120 градуса

4. Разстояние индукция: 2-6 м

5. Мощност на натоварването: ≤ 50 W

6. Консумирана статична мощност: ≤0.012 W

7. Температура на околната среда: -20 ℃ + 45 ℃

8. чувствителност: 15 ± 5LU

9. Времезакъснението се регулира: 25 ± 5 секунди.

10. Цвят: бял

11. Материал: PC

12. Размер: 86 x 86 x 40 мм

Сфера на приложение:

Подходящи за стълбищни маршове, пожарникари курсове, обществени преходи, средства против кражба на аларми и места, където се изискват автоматични прекъсвачи за управление на осветлението.

Предпазни мерки.

1. Начин на свързване: Свържете в съответствие с инструкциите на обратната страна на прекъсвач, претоварване, е строго забранено.

2. Инсталацията трябва да се извършват от професионален електротехник, моля, следвайте инструкциите за монтаж и окабеляване; разстояние между ключ и лампа трябва да бъде по-голям от 0,5 м.

3. Не работете с ток, включете захранването след приключване на инсталацията.

4. Ако натоварването не работи, първо проверете веригата и нормален товар, а след това проверете, дали не е повреден ли вътрешен предпазител прекъсвач.

Съдържание на опаковката:

1 притежателя led крушка E27

1 опаковка x крепежни винтове

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Сертифициране - Няма
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви