XIAOYUMI 10шт Течни Сенки за очи Устойчиви Пайети Диамантен Блясък на Тъмни Сенки За очи Инструменти за грим

  • 17.99лв.
  • 23.98лв.
Изберете размер

XIAOYUMI 10шт Течни сенки за очи Устойчиви пайети с бриллиантовым блясък на Тъмни сенки за очи Инструменти за грим на Тези течни блестящи сенки за очи се предлагат в четири нюанса: 01 Цветни прозрачни гел течни сенки за очи с бриллиантовым блясък; 02 Светло розови pearlescent блестящи пудровые течни сенки за очи;

Мултифункционална: да може да се използва за подводке за очи, легнал шелкопряде, де веки, а също така може да се използва за ресницах за създаване на приятно пролетно-летния блестящи грим.Сенки за очи, светещи в тъмното. (да не се използва върху устните)

Пигментированный, быстросохнущий, са устойчиви: Това лепило за блясък обогатен с натурален скваланом, който овлажнява кожата и се противопоставя на окисляване; той бързо изсъхва на очите, хидратира, не липнет и дълго време е била пазена, не осыпаясь.

Лесно се нанася и отстранява: Вземете малко количество течни сенки за очи с върховете на пръстите или с четка и нанесете ги на молив за очи, тялото или на други места, където се изисква грим; можете да използвате тампони за грим или кърпички, за да лесно да се премахне блясъка.

Не предизвиква дразнене, не съдържа жестокост: не съдържа алкохол, хормони, ароматизатори, безопасно за здравето при употреба и не дразнят кожата.

Цвят: както е показано на фигура

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

10 x молив за сенки за очи

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Материал - Пластмаса
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви