Комплект за ремонт на автомобил на дизелово стартер X8R0051 228000-7220 за Land Rover Discovery/Defender TD5 2.5

  • 26.59лв.
  • 45.06лв.
Изберете размер

Комплект за ремонт на автомобил на дизелово стартер 228000-7220 X8R0051 за Land Rover Discovery 2.5 TD5 За Land Rover Defender TD5 2.5

Характеристика:

1. Директен заместител: Този комплект за ремонт на дизелови стартер позволява директно да замени дефектните детайли във вътрешността на стартер без замяна блок на стартера.Нейната лесно да се замени и с него лесно се справя.Качеството на този продукт е строго тествани, а използваните материали са много високо качество.

2. Лесна употреба: Този комплект за ремонт на стартер автомобилни дизелови двигателя е много лесен за използване.Това не само спестява време, но и усилия.Направете работата по възстановяване на вашия автомобил прости и ефективни.Подходящ за Land Rover Discovery 2.5 TD5 и за Land Rover Defender TD5 2.5.

3. Висококачествен метален материал: Този комплект за ремонт на дизелови старт на двигателя на автомобила е изработен от висококачествен метален материал, който е много стабилен и изключително надеждна материал за ремонт на автомобили.Този аксесоар за ремонт на дизелови стартер е защитен от надраскване, устойчива на износване и издръжлив, което му дава много по-дълъг живот.

4. Висока якост и устойчивост на износване: Силата на тези аксесоари за автомобил на дизелово предястие е много висока, а те имат много добра устойчивост на износване.Те не само са устойчиви на надраскване, но и няма да навредят на боядисана повърхност на двигателя на превозното средство.

5. Лек и портативен: Тази замяна корона за ремонт на автомобилни вдлъбнатини малка и невесомая.Независимо от това, дали тя е във вашия набор от инструменти, или в някакво друго място, тя няма да отнеме от вас място.Лека конструкция е много удобен за използване.

Спецификация:

Състояние: ново

Фабричен номер: 228000-7220, X8R0051

Друг номер на частта: Кодове на двигателя: 10P, 15П и 16P

Преносимото номер: X8R0051

Приложими модели:

За Land Rover Discovery series 2 Модела (II) 2.5 TD5 на сирене масло 1998-2004 години на освобождаването.

За модела Land Rover Defender 90/110 2.5 TD5 производство 1998-2006 г.

Комплектът включва :

1X Буталото соленоид

2X Контакти соленоид

2X Контактни болтове

2X Ядки пълен размер

2X Ядки половин размер

2X Уплътнителни пръстени

4X изолатори

4X шайби

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение до 1-2 см от ръчно измерване.

Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим стоките възможно най-скоро.Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе на времето за получаване на вас пакет.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски услуги, такси и данъци при вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се налагат по време на доставка.Ние не возмещаем цената за доставка за отхвърляне на заминаване.Цената на доставката не се включва данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

  • Произход - Континентален Китай
  • Широчина на продукта - 35 mm
  • Вид на материала - Метални
  • Тегло на продукта - 190 g
  • OEM НОМЕР. - 228000-7220
  • Дължина на продукта - 100 mm
  • Височина на продукта - 35 mm

Вашият рейтинг

Напишете отзиви