P1058930-016 Нов оригинален механизъм и термотрансферен печат на принтера за етикети с баркод Zebra ZT410

  • 298.67лв.
Изберете размер

Нов оригинален механизъм и термотрансферен печат на принтера за етикети с баркод Zebra ZT410

Състояние на продукта: абсолютно нов оригинален

За марката: за Zebra

За модели: ZT410

Артикули В Наличност: P1058930-016

Опаковка: Неутрална кутия

Гаранция: 3 месеца гаранция

Условия за гаранция: щети, които не са свързани с дейността на човека и физически увреждания (например: бели петна, износване, повреди, деформации, сгоревшая такса и т.н., На повърхността на печатната платка гаранцията не се отнася)

Държава/регион на производство: Китай

Правила и препоръки:

(1) Ние приемаме плащания Ali-pay, western Union и банков превод.

(2) Ако имате нужда да поръчате голямо количество, моля свържете се с нас по пощата, ние ще ви осигурим най-добрата отстъпка.

(3) Вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача.

Политика:

1>> Ние обещаваме, че всички продукти са тествани преди да изпратите!

2>> Купувачът може да върнете продукта в оригиналната опаковка в рамките на 5 дни от получаването, ако те не са доволни/, ние ще ви върнем парите или ще замени в рамките на 2-3 работни дни след получаване на стоката.

3>> Ако стоката не е описан така, както ние обещаваме, можете да се свържете с нас, за да си върне парите или да обменят подходящ за вас продукт.

4>> Продукти лесно да се повреди по време на транспортиране, така че, моля, отворете и проверете кутията и продукта, когато получите стоката, ако автомобилът е повреден до друга форма, моля, направете снимка на увредената полето и потвърдете присъствието си, а след това поиска делото да потвърди ситуацията.По този начин, когато вие ми предоставите доказателство си, ние можем да поиска судоходную компания да ни съдите.Това е важно и ще ви пази нашата печалба.

5>> ако продуктите не са работили, когато ги получи, това би могло да има много причини.Моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да решим проблема, ако искате да го изпрати обратно, ние не носим отговорност за разходите за обратна доставка.Но ние ще ви изпратим още един за безплатна доставка въздушна поща на Китай, когато получим проблем стока.

Коментари:

А Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Моля, не оставяйте неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас. отрицателна обратна връзка-не е най-добрият начин за решаване на всеки проблем.Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор.

Б. - Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни данъци, до началото на търга или покупка.

C. Моля, пишете ни на положителните отзиви, ако сте доволни стока.Ние ще ви отговорим на всеки въпрос в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да ви гарантира това, преди да оставите коментар.

  • Гаранция - 90 дни
  • Номер на модела - ZT410
  • Състоянието на продукта - Чисто Нов Оригинален
  • Номер на частта - P1058930-016
  • Произход - Континентален Китай
  • Търговска марка - канкейрр

Вашият рейтинг

Напишете отзиви