Спойка Съвет паяльника Черен за Hakko Saike 936 852d + 909D Средство за замяна на бессвинцового метал Полезен здрав индустриален

  • 2.21лв.
  • 4.74лв.
Изберете размер

Подробна информация:

* абсолютно нов и високо качество

* Сменяеми върха на желязо за станция Hakko 936, на 900 м. 933.376.907.913.951,898 D, 852D +

* Не съдържаща олово боя, екологичен съвет паяльника, устойчиви на висока температура, по-подходящ за безоловен запояване с висока температура на топене

* Тип B: (bevel):

Характеристики: Съвет паяльника B-тип ненаправленный, целия съвет паяльника може да се заваряват.

Приложение: Подходящ за заваряване на обикновена, независимо от размера на запоени съединения, можете също така да се използва поялник тип Б.

* Тип C (цилиндричен с скосом):

Характеристики на: Заваряване на окосена част от върха на жилото паяльника, подходящ за заваряване с много калай.

Област на приложение: Подходяща за заваръчни апарати, изискващи големи количества калай, като заваряване парцел с голяма площ на заваряване, дебел връх и голяма заваръчен площадка.

* Тип K (под формата на ножовете):

Характеристики: използвайте заваряване на детайли тип нож, вертикално заваряване или заваряване с натягом може да бъде универсален един съвет.

Области на приложение: Подходящ е за SOJ.PLCC.СОП.QFP. Хранителни източници, компоненти за заземяване, калай скок, конектори и т.н.

* Съвети за поддръжка:

1. Опитайте се да използвате низкотемпературную спойка

Най-високата температура ускорява окисляването на върха и намалява живота му.Ако температурата на човката надвишава 470 ° C, скоростта на окисляване на два пъти 380 ° C.

2. Не осигуряване на твърде силен натиск.

При заваряване не прилагайте твърде голям натиск, в противен случай върхът ще бъде повреден и деформиран.Докато съвет може напълно да се докосват с паяным съединение, топлината може да се предава.Също така изберете подходящ съвет, който допринася за теплопередаче.

3. Винаги дръжте купа на главичката паяльника.

Това може да намали вероятността от окисляване на върха паяльника и да главата паяльника по-силен.След употреба трябва да се добави нов спойка след като температурата на жилото паяльника малко капки, за да се слой от калайдисване е имал най-добрият антиокислительный ефект.

4. Съхранявайте на жилото, чисти и незабавно премахване на въглероден окис.

Ако на върха паяльника има черен оксид, може би, на върха паяльника не залужен.В това време му трябва веднага да се почисти.При почистване на първо настройте температурата на жилото паяльника до около 250 ° C, след това почистете жилото паяльника почистването гъба, и след това.Калай. Повторете действието, докато оксид не бъде изчистен.

5. Изберете низкоактивный флюс

Высокоактивные или корозивни флюси ускоряват корозия паяльника при нагряване, така че трябва да използвате флюси с ниска корозионна активност.

* Цвят: черно (както е показано на снимките)

* Материал: Метал

* Допълнителен тип: 900M-T-SI, 900M-T-B, 900M-T-I, 900M-T-K, 900M-T-2.4 D, 900M-T-1C (както е показано на снимките)

* Диаметър: 5 мм (прибл.)

Съдържание на опаковката:

5 * Накрайници за паяльника

Забележка: Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и светлината.

  • Търговска марка - ВИБРАТИТ
  • Тип - Други
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви