16шт 2-Инчов Тъканни Дискови Лъскане на Лигавицата на Колелото на Притежателя на Диска С 10 Бр Кожена Дыроколом Набор от Кухи Перфораторов 0,5-5мм

  • 25.03лв.
  • 32.50лв.
Изберете размер

16шт 2-инчов Филтър дискови полировальных накладки Колела на Притежателя на диска С 10 Бр Кожа Перфоратор Набор от кухи перфораторов 0,5-5 mm 2 комплекта промишлени инструменти: 1 комплект инструменти от перфорирана кожа и 1 комплект накладки полировальных

ЩО се ОТНАСЯ до НЕГОВИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ----- Топлоизолация, звуко изолационни характеристики са добри, могат да бъдат използвани като топло - и звукоизоляционных материали; Плътна структура, малки пори, неограничена дебелина могат да се използват, като добър материал за филтриране; Добра устойчивост на износване може да се използва като полирующих материали.

Широко се използва: Инструменти за кухи запечатване, може да се използва за производството на изделия от кожа, дрехи, чанти, платно, пробийте дупки в прокладках, кожа, пластмаса, гума и други меки материали.

Материал: висококачествен материал, здрав, остър, издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време

Характеристики: За повечето видове работа има 10 различни размери, които да са подходящи.Инструкции: Лесен за използване, просто силно ударяйте и отбивайте чук.

Препоръчва се за по-добра полиране, гъвкавост и издръжливост.Да бъде гъвкав, може да се използва като малка подложка за защита от удар, уплътнения, тампони и гъвкава тъкан от стоманена тел.

ЧУДЕСНО ЗА РАЗЛИЧНИ РАБОТИ ЗА ПОЛИРАНЕ ----- Ъглови войлочный кръг и се използва главно за обработка на повърхността на изделия от неръждаема стомана, премахване на восък, след заваряване; е подходящ за много различни видове полиране, които можете да използвате в най-различни повърхности - неръждаема стомана и други метали, дърво, хром, синтетика и много други.

Заглавие: Полиране тампони за полиране

Опашка: 1/4 инча

Размер възглавници за полиране: 50 мм

Дупка: 0,5 мм, 1 мм, 1,5 мм, 2 мм, 2,5 mm, 3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm

Дължина: 10 см

инструменти от перфорирана кожа Тегло: 162 грама

цвят: сребрист + бял

Материал: стомана + имитация на вълна

Съдържание на опаковката:

1 набор от инструменти от перфорирана кожа

15 х полировальных подложки

1 х притежателя

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Удобства за самостоятелно приготвяне - Дървообработване
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви