Спортна тениска Големи размери, Дамски Есенно-Зимни Дрехи За Йога Блуза За Сутрешния Джогинг В Салона, Без быстросохнущий Топ

  • 44.11лв.
Изберете размер

Бележки по доставката и обработка на

1. Всяка пратка с информация за проследяване.

2. За изпращане в Русия се иска вашето пълно име, (включително име, фамилно име) в съответствие с политиката Поща на Русия.

3. Дни за доставка.

1) Стандартна доставка www.healthandcare-bg.eu: това е стандартно време, и за поръчката се изисква повече време, около 20 ~ 40 работни дни.

Подробности, моля да се уточнят в раздел "Доставка и плащане", както е показано на снимката по-долу.

2) Електронна mailto: 7 ~ 15 работни дни, САЩ, Германия, Австралия, Канада.

Политика на връщане

За да се Гарантира, че всеки клиент е получил най-подходящия продукт, преди да изпратите трябва да проверите отново цялата опаковка.Купи с увереност!

Проверка на стоките

1. Върнатият продукт трябва да бъде в първоначалното си състояние (етикети, полиетиленови торбички и т.н. не са повредени и не безвъзвратно).

2. Моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни преди да се върнете.

3. Въпреки че някои от стоките, доставени безплатно, но купувач все още трябва да заплати разходите по доставката от Китай в дестинация до дестинация в Китай едновременно.Благодарим ви!

Коментари

1. Ние ще ви дадем "положителна оценка", след като се потвърди получаването на пратката.И в същото време имаме нужда от вашия "положителна оценка", за да ни подкрепят.Благодарим ви!

2. Моля, свържете се с нас, преди да напусне "неутрална" или "Положителна" на върха, ние сме трудолюбиви хора, надяваме се, че ви харесва нашето отлично обслужване, ще ни е трудно да се съберат всички стоки по цени.Така че ние ще направим всичко възможно, за да разреши вашия проблем.

Ние оценяваме вашето разбиране за Това, че вие не оставяте "неутрални" или "нетивных" коментари.Моля, доверете ни се ние ще ви помогнем.

  • Характеристика - Дишащата
  • Пол - Жени
  • Плат - Polyester, Ликра
  • Кацане - Отговаря на размер, вземете своя обикновен размер
  • Материал - Polyester
  • CN - Гуандун
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви