Джоб за голф, открит суха бърз sundresses тенис на мълния гамаши спортни Бадминтон нов маратон скрити топене женски

  • 32.91лв.
  • 73.15лв.
Изберете размер

Спорт на открито със скрита женски джоб, нови обикновена шорти Quick Skorts, гамаши за бадминтон с цип, голф, тенис, джогинг

Скъпи приятели, добре дошли в нашия магазин!Добри новини! ! !Ние наскоро отвориха в един магазин, и ние ще продължим да се добавят нови продукти и да се готви изключителни отстъпки за нашите фенове, които следят нашия магазин!За всяка поръчка, ние ще се прави случаен избор!Ние обещаваме: ще получите най-доброто и сервиз!Действайте и стани наш фен!Намаления продължават да идват и изненади - идват!!

Тенис панталони с гамаши, нова дамска спортна пола със скрит джоб с цип, бързо съхнещи панталони за джогинг, за бадминтон и голф игрище на открито

Характеристики на продукта:

1. Дишаща, влагоотводящая внос на тъкани.

2. Приятна за кожата, много мек на допир, подходящ в чорап, най-добрият избор за женски спортове.

3. Тънък дизайн подчертава вашата перфектна фигура.

4. Изящна изработка, висококачествени нова технология на рязане.

5. нашите дрехи за фитнес, за мультиспорта, тренировки във фитнеса или ежедневието красива!

6. най-важното нещо, вие го заслужавате!!!

(Ако ви е необходим размер, по-голям, можете да се свържете с нас и ние ще подберем за вас подходящ размер!)

Внимание:

1. Размер на азия, по-малко от европейският код/код на САЩ.

2. Поради осветление има известна разлика в цвета, надявам се, вие можете да разберете.

3. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж (Ако не сте сигурни в размер, моля, свържете се с нас преди плащане.)

Как да се измие и да се грижим за дрехи за йога?

1. Наскоро закупени дрехи за йога трябва да се изпират внимателно с вода, за да отмие плаващ цвят, а след това го подсушете преди носенето на вода над горната вода - това е нормално, за първи път не е необходимо да използвате прах за пране, дрехи съдържа фиксирующее средство, пране може да усили боя, така че фиксирующее средство ще бъде по-стабилна.

2. Специално внимание, не носете немытую дрехи за йога директно на обща или высокотемпературную йога, при силно изпотяване облекло се разлага в фиксирующем средство, в резултат на облекло губят цвят, а при занимания по йога порите лесно се отварят, поради което дрехите губят цвят на кожата.

3. За ежедневно почистване измийте ръцете със студена вода при температура до 30 ° C. След обилно изпотяване измийте и подсушете възможно най-скоро или да се проветри помещението.Ако използвате перална машина, моля, първо сложете го в пакет и го обърнете за пране от обратната страна.

4. Задължително пране на тъмни и светли цветове отделно; излагайте за 1-2 минути, не се накисва за дълго време; най-добре е да се използват средства за защита на цвета или течност за пране на бельо, не поставяйте в горещо и мокро място, не сушете и не гладьте, не добавяйте белина, средство за изглаждане или прах за пране и омекотител, които съдържат избелващи съставки; след приключване на прането, моля, колкото се може по-скоро лежеше, за да изсъхне.

5. Плат за дрехи за йога е много професионален и престижно, отколкото по-престижно плат за дрехи за йога, толкова повече не ще се използват твърде много fortifier (като формалдехид), така че удобно ще бъде малка загуба на цвета (особено при първото пране или ярки цветове, това ще е по-забележимо), докато съхне, облекло придобива цвят като нова, петна, не се появява, това е нормално.

  • CN - Гуандун
  • Кацане - Отговаря на размер, вземете своя обикновен размер
  • Тип дизайн - Обикновен
  • Тип изделия - Скоби
  • Произход - Континентален Китай
  • Пол - Жени
  • Отдел име - Жени
  • Материал - Polyester, Ликра
  • Спортен тип - Тенис

Вашият рейтинг

Напишете отзиви