Литиева батерия от 3.7 В подкрепа на Баланс бързо зареждане С индикаторна лампа, Модул подобряване на зареждане USB Type-C

  • 2.14лв.
  • 3.56лв.
Изберете размер

Материали: метал.

Опаковка: 1 бр кабел за зареждане на модул

Характеристики:

1. Този модул може да се зарежда 2 и 3 на веригата литиева батерия от 3.7 за подобряване на напрежение 5 v с висока степен на съвместимост и адаптивност.

2. Той използва върхова технология ускорительной на зареждане, което може да увеличи ефективността на зареждане и намаляване на времето за зареждане.

3. Вградени много механизми за защита като защита от презареждането, прекомерното освобождаване от отговорност, претоварване на работен ток и късо съединение може ефективно да предотврати различни проблеми на сигурността, които могат да възникнат в акумулатор, и това е по-надеждно и по време на употреба.

4. След строг контрол за качество и дизайн оптимизация продукт има стабилна работа и отлична производителност, може непрекъснато да работи в продължение на дълго време, както и честотата на отпадане ниска.

5. Интелигентен дизайн, малка форма, лесен за инсталиране и използване, универсален дизайн на потребителския интерфейс, удобен за потребителя, се намалява сложността на инсталиране и използване.

Забележка:

1. Моля, помислете за разликата от 0,1-0,2 см от ръчно измерване, благодаря.

2. Моля, разберете, че от светлинно излъчване или разлика в дисплея на компютъра не мога да гарантирам, че снимките и реалния цвят съвпадат.

  • Търговска марка - JTZTF

Вашият рейтинг

Напишете отзиви