42 см.) 3D холографски проектор и 3D fan Рекламен лампа с дистанционно управление Стенен монтаж Холографски рекламен апарат

  • 111.99лв.
  • 223.99лв.
Изберете размер

Характеристики: холограма рекламна машина 1.3 D използва принципа на визуална непрекъснатост на човек (POV) благодарение на високоскоростен вращению led ленти ултра висока плътност за постигане на ефект на 3D холографски подобряване на зрението, пневматично окачване, холографски ефект на триизмерен дисплей.

Led 2.234 завърта изображението за показване на визуален ефект HD 3D с невъоръжено око.Физическото резолюция достига 800 * 480. поддържа повечето видеоформатов, анимация и показване на текстови изображения в 3D формат.

3. Поддръжка на клиенти за IOS и Android, директна връзка Wi-Fi за пренос на съдържание, може да се контролира отдалечено, за да промените съдържанието и актуализации, също може да се контролира с помощта на дистанционно управление.

4. Нова актуализация е снабдено с функция за предаване на звук, по-екстремно усещане за 3D-стереофонического подвесного изображения.

5. Широко се използва в търговски центрове, хотели, KTV, ресторанти, места за провеждане на събития, сцени, изложбените зали на науката и технологиите, изложбени центрове и т.н., за да създаде най-добрата атракция за вашите продукти или дейности.Спецификация: Материал: алуминий + ABS

Светодиод: RHB1615

Светодиодите: 234

Поддържани формати: MP4 / AVI / PNG и т.н.

Напрежение: DC 12V

Характеристиките на захранващия източник: штепсельная вилица САЩ, штепсельная вилица ЕС, штепсельная вилица Великобритания, штепсельная вилица AU

Памет: 16G (включени в комплекта)

Резолюция: 800 * 480

Размер на дисплея: 42 см / 16,5 инча

Тегло: 485 грама на Помещение включва: 1 * 3D холографски проектор

2 * Разширителен винт

1 * Ръководство на потребителя

1 * Адаптер

1 * Забележка за дистанционното управление: 1. От съображения за сигурност холографски вентилатор трябва да се монтира на стена с височина 6,5 фута или по-висока.

2. Не докосвайте лопастям вентилатор по време на работа или тестване на батерията.

  • Номер на модела - 42 см
  • Търговска марка - Серията Tony
  • Използването на - 3d холографски проектор
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви