Компютърен стол с подлакътници, Лумбална подкрепа, въртяща се Отточна тръба на шарнирна връзка с Ергономичен мрежест стол с висока облегалка за мъже, столове за геймъри, мебели Mobile

  • 254.51лв.
  • 508.99лв.
Изберете размер

Описание на продукта

Офис стол е оборудвано с въртящ се облегалката за глава, която ви позволява да конфигурирате стол в зависимост от вашите предпочитания.

В съответствие с принципите на ергономията.Здравословна кацане с извити поясницей за подпомагане на естественото огъване на гръбначния стълб.

Тази въртяща се дръжка може да управлява функция се люлее на стол, обръща стол надясно, го може много да разтърси.Можете да дръпнете дръжката за управление, която ви дава възможност да наклоните облегалката на седалката напред, просто леко натиснете копчето за управление на вътре, за да не раскачивалась.

Ергономичен гоночное стол с регулируема облегалка с предпазител на наклона в 3 позиции (96 ° / 100 ° / 108 °).

Офис стол с ергономични извити висока облегалка отличен поддържа цялото ви тяло, удобна възглавница с подплата от формующей гъба с висока плътност за по-дълга употреба.

Ергономичен офис стол с добра еластичност и възможност за дълъг места за сядане, без промени.Максималната товароносимост на офис столове - до 250 килограма.

Офис стол завърта с няколко градуса за удобство на работа в режим на многозадачност, както го трайни колела осигуряват плавно движение, от едната част на офиса в друга.

Офис стол снабдена с колела за високо качество, здрава стоманена основа, дишаща вкара облегалка, възглавница седалка от пяна с висока плътност, полиуретановыми ролки, които могат да издържат тегло от 250 паунда за ергономични офис стол с висока облегалка.Разработен с целенасочена подкрепа за долната част на гърба, корекция на останалите главата и височината на седалката осигуряват естествен баланс и пълна подкрепа.

Характеристика

Офис стол е лесен за сглобяване.

Красив, щедър и практичен.

Пълен набор от лумбална подкрепа dynamic fit.

Хонорар на наклона в 3 позиции, подлакътник НАГОРЕ-надолу, регулируема облегалката за глава.

Регулирайте височината на офис стол така, че тя да бъде подходящо за хора с различен ръст.

Механизъм с безплатен заключване, подходящ за работа или почивка.

Въртящо се на 360 градуса колело и седалката могат да бъдат по-гъвкави в работна позиция.

Офис бюро мрежест компютърен ергономичен въртящ се стол, офис стол тенис на стол компютърен стол въртящ се стол мрежест стол, офис стол тенис на стол мрежест стол компютърен стол с ергономичен стол въртящ се стол мрежест стол, офис стол компютърен стол тенис на стол с ергономичен стол въртящ се стол окото офис стол с ергономичен дизайн компютърна маса, работен стол, офис стол работен стол с регулируема стол с ергономичен стол работен стол окото офис стол компютърен стол с висока облегалка работен стол с регулируема стол с ергономичен стол работен стол окото офис стол с подлакътници стол изпълнителен стол с висока облегалка работен офис стол окото компютърна маса на стол с регулируема стол окото офис стол с ергономичен работен стол компютърен стол изпълнителен стол.

  • Произход - САЩ (произход)

Вашият рейтинг

Напишете отзиви