Винт Бесният За Друго Брадичката Цигулка Инсталиране На Вала За Друго Брадичката Цигулка Отвертка, Здрав Професионален Ремонт На Цигулки Поддръжка

  • 5.51лв.
  • 11.04лв.
Изберете размер

Описание:

Нашият ключ към брадичката цигулка е изработена от висококачествен материал, от чиста мед, който е здрав, издръжлив и не е податлива на корозия.Може да се използва за повечето цигулки, обикновените каботажните за брадичката и т.н.

Спецификация:

Име на продукта: Гаечен ключ за брадичката цигулка

Подходящ инструмент: цигулка

Цвят: златен

Материал: чиста мед

Нето тегло: около 18 грама

Размер на продукта: дължина-65,2 мм / 2,57 инча

ширина 6,9 мм / 0,27 инча

Опаковъчен лист:

1 * троен ключ

Бележки:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж

Вижте повече детайли за продукта

1. Не е лесно ръжда: Нашият гаечен ключ за цигулка е изработена от висококачествен материал, от чиста мед, така че той е здрав и не е податлива на корозия.Той има дълъг срок на служба.

2. С гладка външна страна: В нашия аксессуаре за скрипичного ключ не е чеп, така че той няма да навреди на ръцете.Можете да го използвате с доверие.

3. Удобно за вас Благодарение на използването на специалната конструкция на коляното, на базата на хоризонтален принцип, нашата метална отвертка за брадичката и лесен за употреба.

4. Тегло: Благодарение на лекотата и компактността на нашата отвертка за брадичката за цигулка лесно да носите със себе си.Това е удобно за вас.

5. Широк спектър на приложение: Тъй като нашият винт бесният за друго брадичката цигулка е подходящ за повечето цигулки, обикновените спирка за брадичката и т.н., той има широк спектър на приложение.

  • Използването на - Използването На Цигулка
  • Произход - Континентален Китай

Вашият рейтинг

Напишете отзиви